Ontmoet, ontdek en ontwikkel in Rozet

7 juli 2020 11:44

Ontmoet, ontdek en  ontwikkel in Rozet

Rozet Arnhem is volop in ontwikkeling. Zowel voor de Arnhemse bevolking als op zakelijke vlak. Het team van Rozet Zakelijk werkt hard aan verhuurconcepten voor bijeenkomsten in het mooie Rozet-gebouw, maar ook aan een aantal succesvolle proposities gericht op de zakelijke markt in de regio Arnhem.

“Rozet is de springplank voor de stad Arnhem. Voor iedere inwoner van de stad en daarbuiten die dat wil en nodig heeft. Rozet maakt taal, kunst en erfgoed toegankelijk en persoonlijke groei mogelijk. Rozet versterkt daarmee het hart van de Arnhemse samenleving.”

Dit is de missie van Rozet waarmee zo’n 120 medewerkers en 230 vrijwilligers dagelijks druk mee zijn. Rozet bestaat uit de bibliotheek voor Arnhem en Gelderland, het Erfgoedcentrum, we bieden tal van cursussen en workshops en we organiseren evenementen en debatten. Zowel in onze vestigingen als op verschillende locaties in de Arnhemse wijken. We zijn met ons onderwijsaanbod aanwezig op alle Arnhemse scholen en we bieden huisvesting aan zzp’ers, kunstenaars en ondernemers die taal-, muziek- en creatieve lessen geven.

In 2019 kreeg Rozet in totaal ruim 1,1 miljoen bezoekers over de vloer en is -qua bezoekersaantallen- de grootste organisatie in de regio Arnhem. Burgemeester Marcouch noemt Rozet ook wel ‘de huiskamer van Arnhem’ en daarmee slaat hij de spijker op z’n kop. Want naast alle activiteiten die we organiseren, staan de deuren ook open voor iedereen die wil studeren, een krant of tijdschrift of boek wil lezen, een kopje koffie wil drinken of wil genieten van het bijzondere uitzicht vanaf ons dakterras in Rozet Centrum.

Maak van jouw bijeenkomst in Rozet een bijzondere beleving!

Naast alle activiteiten door en voor de Arnhemse bevolking, zijn in het grote Rozet-gebouw veel zalen beschikbaar voor bijeenkomsten en meetings. Alle ruimtes zijn ingericht met hedendaags design en moderne apparatuur. Ook in de huidige 1,5 meter-samenleving is het boeken van een ruimte geen probleem. Alles in en rondom het gebouw is ingericht volgens de laatste richtlijnen.

Dus zoek je een bijzondere locatie voor een vergadering of bijeenkomst, kijk op www.rozet.nl/zakelijk voor het uitgebreide zaalaanbod en onze (catering-) mogelijkheden. Neem contact op met Aletha Bitter via 026 - 3543 521 of verhuur@rozet.nl en zij en haar collega’s helpen je met het organiseren van een onvergetelijke bijeenkomst.

Vernieuwers van de Toekomst

In samenwerking met Rabobank Arnhem & Omstreken en Presikhaaf University heeft Rozet het leerprogramma ‘Vernieuwers van de Toekomst’ opgezet. Het doel van dit leerprogramma is het ontwikkelen van hoogopgeleide talentvolle jongeren met een diverse achtergrond. Dit is bepalend voor de toekomst van de stad Arnhem en een mooie kans voor het bedrijfsleven om nieuwe young professionals te ontdekken.

We willen dat dit leerprogramma ondersteund gaat worden door tenminste 10 Arnhemse bedrijven, de Clubvan10. De Clubvan10 verbindt zich als sponsor en supporter aan het programma. Je hebt de mogelijkheid eigen vraagstukken in te brengen en van de jongeren advies te krijgen over diversiteit binnen jouw bedrijf. Jij kunt de jongeren, die na het programma een zakelijke carrière ambiëren, als eerste een baan aanbieden. Zo maak je diversiteit letterlijk onderdeel van je bedrijf en bereik je nieuwe markten en doelgroepen.

Interesse? Wil je meer weten over ‘Vernieuwers van de Toekomst’ en hoe het voor jouw bedrijf een meerwaarde heeft? Neem contact op met Caroline Verweij (manager) via 06 - 1996 5645 of caroline.verweij@rozet.nl.

Verdomd Goed Verhaal

Wil je dat jijzelf of je medewerkers echt impact hebben op een publiek? Zodat jouw of hun verhaal, eigen en oprecht, een emotie over brengt waarbij mensen geraakt worden en in beweging komen?

De meeste vertellers gebruiken een powerpoint waarbij al pratend wordt herhaald wat al te zien is. Daarnaast bevatten deze verhalen vaak te veel informatie en missen ze een kern en een persoonlijke vorm, een eigenheid. Zonde want hierdoor mist het verhaal zijn impact en de verteller zijn publiek.

ROZET: ONTMOET. ONTDEK. ONTWIKKEL

Tegen iedereen en tegen alle Arnhemmers in het bijzonder zeggen wij: ‘Rozet is van en voor jou. Voel je welkom. Doe je mee?’ Vanuit zakelijk perspectief vraagt Rozet aan alle ondernemers in de regio Arnhem: “Waar kunnen wij van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en je medewerkers?”

Laat het ons weten!

Rozet

Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Telefoon 026 - 354 35 21

E-mail verhuur@rozet.nl

www.rozet.nl

Volg ons ook op: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.