Ontmoet, ontdek en ontwikkel in Rozet

2 juli 2021 13:27

Ontmoet, ontdek en ontwikkel in Rozet

“Rozet is de springplank voor de stad Arnhem. Voor iedere inwoner van de stad en daarbuiten die dat wil en nodig heeft. Rozet maakt taal, kunst en erfgoed toegankelijk en persoonlijke groei mogelijk. Rozet versterkt daarmee het hart van de Arnhemse samenleving.”

ROZET INCLUSIEF

Rozet werkt vanuit een aantal afzonderlijke functies en vanuit een gezamenlijk perspectief aan een aantal ambities. Op deze speerpunten verwacht Rozet dat komende jaren extra inspanning nodig is om nog meer mensen te kunnen bereiken met taal, kunst en erfgoed. Het gaat hierbij om ambities als Persoonlijke Ontwikkeling, Taalvaardige Jongeren, Digitalisering en ook om de ambitie “Inclusief”. In ons strategisch plan staat: In 2024 is Rozet een inclusievere organisatie en representeert Rozet een bredere diversiteit van de samenleving.

Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot de toekomst, innovatie en samenwerking. We waarderen de verschillen tussen mensen, zoeken ze actief op, laten ze spreken en leren ervan. Buiten en binnen onze organisatie en in ons aanbod. Deze diversiteit omarmen we, ongeacht afkomst, cultuur, gender, seksuele geaardheid, sociale achtergrond, leeftijd en fysieke of verstandelijke beperkingen. Als er drempels zijn, dan willen we deze wegnemen. Bewustwording en implementatie van deze ambitie via de principes van de lerende organisatie maakt het dynamisch. We weten inmiddels dat een enkelvoudige methode niet werkt. De mate waarin we inclusief en divers zijn maken we enerzijds zichtbaar en meetbaar aan de hand van ons personeels- en vrijwilligersbeleid, in partnerschap en publieksamenstelling. Anderzijds door de inspanningen vanuit onze functies.

MODE

Tot eind augustus 2021 staat Rozet met “ME, MYSELF AND I” in het teken van het thema “Mode en Identiteit”. Rozet is een van de samenwerkingspartners van Fashion+Design Festival Arnhem (FDFA) en vanzelfsprekend sluiten we ook deze editie weer aan. Met het aansprekende en sprankelende programma ‘Me, Myself and I’ gaan we t/m 31 augustus dieper in op mode en identiteit. Het complete programma bestaat uit onder andere een tentoonstelling, modeworkshops, online talkshows, coole Sneaker Stories en geweldige kindercolleges. De tentoonstelling is online te bekijken, maar ook te bezichtigen in Rozet Centrum. We zijn weer open, dus wees welkom!

Bekijk het gehele programma op www.rozet.nl/mode.

ROZET ZAKELIJK

Rozet Arnhem is volop in ontwikkeling. Zowel voor de Arnhemse bevolking als op zakelijke vlak. Het team van Rozet Zakelijk werkt hard aan verhuurconcepten voor (online) bijeenkomsten in en vanuit het mooie Rozet-gebouw.

In de maanden juni en juli 2021 loopt de actie 2=1. Met andere woorden, 2x een meeting bij Rozet reserveren, slechts 1x betalen. Rozet werkt ook aan succesvolle proposities gericht op de zakelijke markt. Vanuit zakelijk perspectief vraagt Rozet daarom aan alle ondernemers in de regio Arnhem: “Waar kunnen wij van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en je medewerkers?”

Laat het ons weten!

ROZET

Kortestraat 16 – 6811 EP Arnhem

Telefoon 026 – 3543 521

Email verhuur@rozet.nl

www.rozet.nl

Volg ons ook op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.