Online veiling van unieke domeinnamen zoals fietsen.nl, pensioen.be en vastgoedontwikkeling.nl

25 januari 2022 17:09

Online veiling van unieke domeinnamen zoals fietsen.nl, pensioen.be en vastgoedontwikkeling.nl

Zoek je nog een pakkende domeinnaam voor je website? Een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen – zoals fietsen.nl, digitalekunst.nl, WoningTeHuur.nl en ParkerenAmsterdam.nl – wordt op dit moment geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Tot en met 9 februari a.s. is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Elke website heeft een simpel en makkelijk te onthouden adres – oftewel een domeinnaam – nodig. Het liefst eentje die je makkelijk kunt communiceren en die goed blijft hangen bij mensen. Bij Troostwijk Auctions worden op dit moment veel van deze pakkende en duidelijke domeinnamen geveild.

Veel belangstelling

Het veilingaanbod bestaat uit een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen, die meteen in het oog springen en veel potentie hebben. Je kunt onder meer bieden op fietsen.nl, ParkerenAmsterdam.nl, Vastgoedontwikkeling.nl, Camper.be, Partijen.nl, WoningTehuur.nl en Bouwmachines.eu.

De veilingmeester meldt dat er al veel belangstelling is getoond in de domeinnamen. Deze veiling biedt iedereen de mogelijkheid een bod uit te brengen op de domeinnamen. Bovendien is deze veiling van domeinnamen slechts de eerste in de rij, er volgen binnenkort nog meer domeinnaamveilingen bij Troostwijk Auctions.

Over de veiling

De online veiling van de Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen is op dit moment geopend voor biedingen. Op 9 februari 2022 sluit de online veiling om 14:00 uur.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.

www.troostwijkauctions.com
https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.