Online banenmarkt Flevoland

24 november 2021 08:41

Online banenmarkt Flevoland

Op dinsdag 7 december, van 10.00 tot 13.00 uur, organiseren we de vierde editie van de digitale vacaturemarkt ‘Online Banenmarkt Flevoland 2021’’ op LinkedIn. Zoekt u een of meer nieuwe medewerkers? Meld u dan aan en plaats uw vacature(s).

Online Banenmarkt Flevoland

Deze digitale vacaturemarkt is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden in de vraag naar en het aanbod van actuele vacatures.
Het platform is een besloten LinkedIn-groep, en dus niet voor iedereen toegankelijk.

U kunt hier actuele vacatures plaatsen of aanverwante oproepen doen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met u in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een CV, ‘live’ pitch of sollicitatievideo.

Ook u kunt rechtstreeks bij een interessante kandidaat reageren. Adviseurs en accountmanagers van het Online Banenmarkt team kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer ze een geschikte kandidaat voor u zien, zullen ze u hierop attenderen.

Groot bereik

De Online Banenmarkt Flevoland is toegankelijk voor werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Er zijn geen restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Enige voorwaarden zijn een up-to-date LinkedIn-profiel, en een actueel CV en/of prikkelende pitch. Daarnaast zijn werkgevers en intermediairs (uitzenders, detacheerders e.d.) van harte welkom. In alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van deze groep vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren.

Op dinsdag 7 december worden in meer dan 10 arbeidsmarktregio’s online banenmarkten georganiseerd, o.a. in Zwolle, Friesland, Groningen, Drenthe, Twente en Stedendriehoek. Ook daarvan kunt u lid worden en daarmee het bereik van uw vacature(s) aanzienlijk vergroten.

Word lid en plaats uw vacature: zo werkt het

  • Zoek op LinkedIn de besloten groep Online Banenmarkt Flevoland 2021. Klik op de button ‘Lid worden’ (of ‘Request to join’). U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.
  • Plaats uw vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst, met vermelding van o.a. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.
  • Plaats uw vacatures bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de actueelste stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Ziet u een kandidaat waarover u vragen heeft, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Bart van Zijl, e-mail Bart.vanZijl@uwv.nl, telefoon 06 11212431 of
Aukje Buma, e-mail Aukje.Buma@uwv.nl, telefoon 06 25422676

Graag tot dinsdag 7 december om 10.00 uur op LinkedIn; doe mee en vind uw nieuwe medewerker!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.