Ongestoord werken doe je met Unit 1 ICT

10 oktober 2017 09:10

Ongestoord werken doe je met Unit 1 ICT

ICT is de smeerolie van uw bedrijf. De medewerkers van Unit 1 begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ongestoord wilt werken. Dat kan alleen als uw automatisering optimaal functioneert.

ongestoord werken unit 1 ictNa veel ervaring te hebben opgedaan in zowel grote als kleine bedrijven, hakte Rudi Kemperman ruim 5 jaar geleden de knoop door en begon hij Unit 1 ICT. Binnen no time groeide zijn bedrijf uit tot 4 fulltime medewerkers. “Opgeteld hebben we met zijn vieren meer dan 50 jaar ervaring in de ICT. Daarmee steken we ruim boven het gemiddelde ICT-bedrijf uit”, vertelt Rudi. “Nieuwe werknemers moeten bij ons minimaal vijf jaar ervaring in de branche hebben. Dat is een bewuste keuze: we gaan voor kwalitatief hoge dienstenverlening en dat vereist ervaring, kennis en kunde.” Zodra er een urgent probleem is bij een van de vele klanten, laten de specialisten alles uit hun handen vallen en springen ze in de auto. “We zijn gevestigd in Duiven en werken bij voorkeur binnen een straal van 30 kilometer, enkele uitschieters daargelaten. We hebben gekozen voor dit werkgebied omdat we snel bij onze klanten willen zijn als ze een probleem hebben. Nee, naar Texel gaan we daarom niet”, legt de enthousiaste ondernemer met een glimlach uit. Niet alle problemen vereisen een bezoek. “Nee, dat klopt. Veel storingen kunnen we ook veel sneller op afstand oplossen. We zijn daarin heel flexibel.”

Passende oplossing

Rudi en zijn collega’s zijn eerlijk in hun adviezen. “We zien de klant als onderdeel van ons team: alles draait om de oplossing die hij of zij wil. De beste oplossing bestaat in onze ogen niet, wel de meest passende. Is een bepaalde ICT dienst niet nodig of overbodig, dan moet je er vooral niet aan beginnen. Ons streven is om op een prettige manier en langdurig samen te werken in een relatie waarin vertrouwen, een persoonlijke aanpak, directe communicatie en eerlijkheid een belangrijke rol spelen. Alleen dan ontstaat er volgens ons een fijne werksfeer waarbinnen beide partijen ongestoord hun werk kunnen doen.”

Actueel

Rudi weet uit ervaring dat de ICT wereld voortdurend veranderd. Wat vandaag ‘in’ is, is overmorgen alweer verouderd. “Het is een dynamische branche waarin de hypes elkaar in razend tempo opvolgen. Dat wetende, adviseren wij onze klanten met oplossingen die voor een lange termijn standhouden.” Een van de meest actuele ontwikkelingen – en een blijvertje volgens Rudi – is Office 365. “Het is steeds meer gebruikelijk dat bedrijven kiezen voor abonnementvormen binnen de ICT, een leasevorm in plaats van permanente aanschaf. Zo parkeren veel ondernemers een deel van hun serverpark vaak buiten de deur. Hiermee worden investerings- en beheerskosten bespaard. Office 365 is ook een mooi voorbeeld van deze ontwikkeling: het is een in de cloud gebaseerde dienst in abonnementsvorm (per maand of per jaar) waarmee je vanaf elke locatie toegang hebt tot veel gebruikte Office programma’s. Wij hebben voor veel klanten de implementatie en de integratie in bestaande omgevingen verzorgd en zien de vraag toenemen. Maar ook hierbij geldt een goede afweging hoor. Het is een bewezen succes, maar het moet wel bij je onderneming passen.”

Unit 1 ICT

Parallelweg 366922 HR Duiven

Telefoon 0316 - 744 144

www.unit1ict.nl

Tekst: Mathilde Lentjes / Fotografie: Jacques Kok

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.