Nóra Szeles versterkt het team van Circle Fund Management B.V.

23 juni 2023 09:48

Nóra Szeles versterkt het team van Circle Fund Management B.V.

Nóra Szeles heeft zitting genomen in de Raad van Advies (RvA) van Circle Fund Management B.V. Circle Fund is een ambitieuze nieuwkomer op de Nederlandse fondsmarkt. Het gelijknamige fonds kiest op basis van in eigen beheer ontwikkelde algoritmes en arbitragemodellen posities op de valuta- en goudmarkt. Deze meerendeels marktneutrale strategie heeft een geverifieerd trackrecord van meerdere jaren en streeft naar een gemiddeld rendement op middellange termijn (3 tot 5 jaar) van minimaal 15% per jaar, na aftrek van alle kosten.

Circle Fund Management wil zich in de toekomst ook richten op de institutionele markt en streeft ernaar om de activiteiten uit te breiden naar andere landen binnen de Europese Unie. Met de aanstelling van Szeles haalt het bedrijf extra kennis in huis voor het realiseren van die groeiplannen. Szeles is bestuurslid van verschillende fintech- en crowdfunding-platformen, zoals het European Crowdfunding Network en de Hungarian Fintech Association. Eerder in haar carrière werkte Nora als head of business development bij verschillende vermogensbeheerders en heeft ze als investment director gewerkt bij het pensioenfonds Aranykor. Ze begon haar loopbaan als hoofd productontwikkeling bij de Budapest Stock Exchange, waar Nora onder meer nauw betrokken was bij de introductie van de handel in futuresproducten. Ze heeft een BA in International Finance van Mannheim University en ze is een PhD-kandidaat in Philosophy van Corvinus University in Boedapest.

Managing partner Balazs Simon is blij met de komst van Nóra Szeles: “We zijn erg verheugd dat Nóra zitting heeft genomen in de Raad van Advies. Met name haar ervaring op het gebied van productontwikkeling is voor ons erg waardevol bij de uitvoering van onze toekomstige plannen”.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.