Nieuwe startup Jouwmeedenker.nl biedt gesprek met gecertificeerde coach on-demand

25 november 2020 11:42

Nieuwe startup Jouwmeedenker.nl biedt gesprek met gecertificeerde coach on-demand

Nog meer mensen herkennen dit gevoel sinds de de pandemie en het maandenlang thuiswerken: je kampt met een brandende vraag, een dilemma of de wens om te groeien en jezelf te ontwikkelen, maar bent niet in de gelegenheid om daar direct hulp bij te zoeken. Vanaf vandaag biedt Jouwmeedenker.nl de oplossing. De startup introduceert een online platform waar je on-demand een gesprek boekt met een gecertificeerde coach. In een paar klikken regel je een expert die met je meedenkt via een videoverbinding thuis of op je werkplek. Hierdoor kan heel werkend Nederland op een laagdrempelige manier, zonder traject, intake en wachtlijsten van professionele hulp worden voorzien.

Maak werk van de juiste begeleiding

In de wereld van nu zitten veel mensen met vragen, zorgen en stress of hebben de behoefte om zichzelf te ontwikkelen. Daar hebben ze niet altijd meteen de hulp bij die ze op dat moment nodig hebben. Een traject bij een psycholoog of coach is te zwaar en duur, een gesprek met een bekende te gekleurd. Hierdoor blijven mensen onnodig langer met hun vragen en zorgen zitten.

Eva Ghysels, oprichter en eigenaar Jouwmeedenker.nl: “Een coach wil je inschakelen als de vraag actueel is en de nood het hoogst is. In een tijd waarin we meer dan ooit thuiswerken, werkstress hebben en een burn-out op de loer ligt, is het extra fijn direct een beroep te kunnen doen op een luisterend oor en iemand die meedenkt over oplossingen. Met Jouwmeedenker.nl wil ik professionele coaching toegankelijker maken. Geen intake, wachtlijst of lang traject, waardoor Nederlanders sneller met hun gedachten aan de slag kunnen gaan.”

Hoe het werkt

Via Jouwmeedenker.nl heb je in vijf stappen een goed gesprek met een expert. Je kiest uit een van de onderwerpen waar je het over wilt hebben: Werk & Carriere, Loopbaanontwikkeling, Relaties, Stress & burn-out, Persoonlijke ontwikkeling en Algemene Misère. Vervolgens kies je een dag en tijdstip tussen 9.00 en 21.00 uur (zeven dagen in de week) die het beste uitkomt. Daarna word je voorgesteld aan een gecertificeerde expert die past bij het onderwerp en beschikbaar is op het gekozen moment. Je betaalt eenvoudig online. Vervolgens voer je binnen een beveiligde omgeving een videogesprek met een expert. Desgewenst kan de coachee vervolgafspraken  boeken bij dezelfde expert of een andere, maar zit nergens aan vast.

Initiatief van Eva Ghysels 

Jouwmeedenker.nl is een initiatief van Eva Ghysels uit Breda. Met haar bedrijf House of Human Impact spreekt ze veel directeuren en leiders. Ze merkte begin dit jaar dat er onder medewerkers van veel organisaties onrust heerst wat door het coronavirus alleen maar werd versterkt. Ghysels wilde graag de drempel naar een coach of psycholoog verlagen zodat het boeken van een kwalitatief goed gesprek met resultaat binnen handbereik is voor iedereen. Hieruit is in november 2020 Jouwmeedenker.nl ontstaan.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.