Nieuwe huisstijl voor Van der Velden

17 oktober 2023 16:09

Nieuwe huisstijl voor Van der Velden

Stilstand is achteruitgang. Daarom blijft Van der Velden, dat over een vestiging in Groningen beschikt, volop in beweging. Het focusgebied en de dienstverlening van de marktleider zijn de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Reden genoeg om de positionering hiermee in lijn te brengen en de huisstijl op te frissen. Het familiebedrijf heeft alle pijlen op de toekomst gericht.

Een klein maar belangrijk detail; het woord Rioleringsbeheer verdwijnt uit de bedrijfsnaam en vindt een nieuwe plek in de slogan ‘Gaat verder in rioleringsbeheer.’ Algemeen directeur Jeroen van der Velden Jonkers: “Wie we zijn en wat we doen weten mensen inmiddels, we treden vanaf nu trots naar buiten met hoe we ons vak uitoefenen. Vanuit de bestaande basis hebben we de afgelopen jaren een grote professionaliseringsslag gemaakt. Ons onderscheidend vermogen is dat we verder gaan in rioleringsbeheer. Dat gaat van storingen altijd oplossen tot een toekomstgerichte visie op onderhoud preventief inzetten en duurzame oplossingen centraal stellen. De nieuwe huisstijl straalt de professionaliteit uit die past bij dit onderscheidende karakter van ons bedrijf, dat met 17 vestigingen landelijk actief is.”

Duurzaamheid in het DNA

Business unit directeur Walter van der Velden Jonkers vult aan: “Mijn broer en ik zijn de derde generatie in het familiebedrijf. Wij kijken goed wat we met ons bedrijf voor de toekomst van onze wereld kunnen betekenen.” Van der Velden heeft grote ambities om de bedrijfsvoering te verduurzamen. Het wagenpark wordt zoveel mogelijk elektrisch en waar mogelijk kiest Van der Velden voor renovatie of gerecyclede materialen. HR-beleid is erop gericht om mensen duurzaam in te zetten met aandacht voor ontwikkeling en de werk-privébalans.

Duurzame dienstverlening samen met partners in de keten wordt een speerpunt voor de komende jaren. Verantwoord afvalstromenbeheer maakt hiervan onderdeel uit; op de locaties Buren en Schalkwijk worden afvalstromen verwerkt tot nieuwe grondstoffen en energie. “Bij alles wat we doen, streven we naar de laagst mogelijke impact op de planeet. Die uitdaging gaan we graag aan! Met creativiteit en goed luisteren naar de experts in onze organisatie en partners in de keten hebben we gigantische stappen gezet. En we zijn nog lang niet klaar. Duurzaam ondernemen is voor ons echt een manier van leven geworden.”

Van der Velden

Van der Velden is met 17 vestigingen door Nederland marktleider in rioleringsbeheer. Het bedrijf biedt duurzame en innovatieve oplossingen voor ontstoppen, renoveren en repareren van rioleringen in de breedste zin van het woord. Daarnaast biedt Van der Velden oplossingen voor het inzamelen van olie- en vet-water-slibmengels, waarmee de afvalstromen duurzaam worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen en energie. Het familiebedrijf heeft ruim 550 medewerkers. Van der Velden bestaat inmiddels ruim 55 jaar en verhuist binnenkort met haar hoofdkantoor van Boxtel naar ’s-Hertogenbosch. De broers Jeroen en Walter zijn de derde generatie van de familie Van der Velden Jonkers. De komende weken wordt de nieuwe huisstijl landelijk uitgerold.

Foto: Aranka van Dijk Fotografie

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.