Nieuw hoofdkwartier voor talkshow Ondernemerslounge

25 januari 2023 13:02

Nieuw hoofdkwartier voor talkshow Ondernemerslounge

De nieuwe talkshowlocatie: Kasteel Hoekelum (Bennekom)

De zakelijke talkshow Ondernemerslounge (RTLZ) met presentator Maurice Vollebregt is vanaf 2023 gestationeerd in het koetshuis van Kasteel Hoekelum te Bennekom (nabij Ede), zo laat het tv-programma ons weten. Seizoen 9 (voorjaar) en seizoen 10 (najaar) zullen grotendeels vanaf deze historische locatie gebracht worden. Het koetshuis wordt hiervoor ingericht door Jan Frantzen Meubilair. Hoekelum volgt onder meer Fletcher Hotel Nautisch Kwartier (Huizen), Kasteel de Wittenburg (Wassenaar) en The Mayor (Etten-Leur) op als hoofdlocatie van dé talkshow over ondernemerschap, investeren en genieten van het leven.

De rijke historie van Hoekelum

Voor de geschiedenis van Kasteel Hoekelum gaan we terug naar de veertiende eeuw. Toen telde het landgoed maar liefst 2.000 hectare. In 1396 gaf de Hertog van Gelre Hoekelum in leen aan jagermeester Randolf de Jeger. Het moet echter veel ouder zijn, want de belening spreekt van ‘het oude goed te Hoekelum’. In 1542 kocht Hendrik van Poelwijck het kasteel, dat in de loop der eeuwen nog diverse malen van eigenaar veranderde en verbouwd werd. In 1819 kwam Kasteel Hoekelum in het bezit van één van de oudste, nog levende, adellijke geslachten van ons land: de familie Van Wassenaer. Het kasteel is vandaag de dag eigendom van het Geldersch Landschap en wordt gerund door gastvrouw Esther van Holland en chef-kok Henk Jan van Ee. U kunt er zowel zakelijk als privé terecht voor allerlei gelegenheden.

Over Ondernemerslounge (RTLZ)

Reeds 8 seizoenen - sinds medio 2020 - verbindt Ondernemerslounge, gepresenteerd door ondernemer Maurice Vollebregt, ondernemers en anderen succesvol met elkaar én met het grote publiek. Seizoen 9, waarin Kasteel Hoekelum aldus voor het eerst het decor vormt, is vanaf zondag 5 maart twaalf weken lang om 9:00 uur te zien op zakenzender RTLZ, met een herhaling op dezelfde dag om 16:00 uur en een tweede herhaling op de zaterdag erna om 14:30 uur. Vanaf zondag 3 september komt seizoen 10 op televisie (wederom twaalf weken lang). Het programma bereikt in totaal ruim 150.000 mensen per week, inclusief de online exposure, onder meer via RTLXL, Videoland en het eigen platform Ondernemerslounge.tv. De kijkers zijn in veel gevallen zelf ook ondernemers, zakenmensen en/of meer vermogende particulieren.

Een statige, bosrijke omgeving

Na enkele jaren wisselende hoofdlocaties te hebben gehad met de talkshow - wat zeker zo zijn charme had - heeft producent en presentator Maurice Vollebregt nu de ambitie om het tv-format te vervolmaken op één centrale locatie: “Met onze komst naar Kasteel Hoekelum, hebben we weer écht een majestueus hoofdkwartier met Ondernemerslounge, met alle voordelen van dien. We kunnen ons nu nóg beter op de inhoud van de talkshowgesprekken gaan richten. De statige gebouwen en de bosrijke omgeving zorgen daarbij voor een prettige ambiance, welke wij zo goed mogelijk over zullen trachten te brengen naar de huiskamer van de kijker. En ook de ligging is natuurlijk ideaal, zo in het midden des lands. Kortom, we treden een prachtig jaar tegemoet, met boeiende gasten op een tot de verbeelding sprekende locatie!”

Wilt u vrijblijvend sparren over een deelname aan Ondernemerslounge, dan denken de mediaspecialisten van Bedrijf op TV graag met u mee (06-15888819, info@inexorabilis.nl).

Naar alle berichten van Bedrijf op TV B.V. terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.