Vloggen voor ondernemers: zinnig of onzinnig?

21 maart 2017 09:16

Vloggen voor ondernemers: zinnig of onzinnig?

Nieuw boek: Experttips over Verdienen met video 

Op 30 maart verschijnt het boek ‘Experttips over Verdienen met video’ van Noortje Janmaat. In dit boek laat de business coach en videomarketing specialist aan de hand van 50 praktische tips zien hoe je als ondernemer meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video's. Het boek ‘Experttips over Verdienen met video’ zal verkrijgbaar zijn via www.verdienenmetvideo.nl/boek-experttips en via Managementboek.

Vloggen met je smartphone

Noortje Janmaat: “Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet. Ze hebben te weinig klanten of trekken de verkeerde klanten aan. Er komen steeds meer ondernemers bij, waardoor het onontkoombaar is om jezelf te laten zien, anders word je gepasseerd door je concullega’s. In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil voor ondernemers kan maken en dat is video.

Je hebt er niet meer voor nodig dan een smartphone, een statief en een microfoon. Daarin schuilt ook gelijk een probleem, want het lijkt zo gemakkelijk. Iedereen maakt tegenwoordig zelf een videootje met zijn smartphone, dat is geen kunst. Veel ondernemers denken dat vloggen de heilige graal is, maar met zo’n videodagboek, krijg je niet per se nieuwe klanten binnen. En dat is juist wat je als ondernemer na wilt streven met je marketingacties.

Ondernemers die met video’s aan de slag willen, doen er goed aan om zichzelf de volgende vragen te stellen: Hoe zorg ik ervoor dat ik inhoudelijk goede video's maak die gevonden én bekeken worden door de juiste mensen? En hoe maak ik van kijkers goed betalende kopers die de prijs betalen die mijn product of dienst echt waard is? In het boek leg ik uit hoe je meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video’s. Er staan 50 tips in met praktijkvoorbeelden, verhalen van klanten, maar ook interviews met televisiepresentator Jan de Hoop en bestsellerauteur Jos Burgers.”

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.