Na 60 jaar overheaddeuren met veren: welkom in het Dual Drive tijdperk

10 januari 2024 10:29

Na 60 jaar overheaddeuren met veren: welkom in het Dual Drive tijdperk

ASSA ABLOY Entrance Systems lanceert een baanbrekende sectionale overheaddeur met innovatieve motortechnologie, die een revolutie in de sector teweeg zal brengen. De OH1142P Dual Drive - een volledig elektrische en digitaal aangestuurde overheaddeur voor docking toepassingen - werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende eisen van de industrie naar meer efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

Dual Drive: eenvoudig, soepel en veilig

Al meer dan 60 jaar is de sectionale overheaddeur het werkpaard van de industrie. Vandaag is het tijd voor een nieuw deursysteem dat niet langer ingewikkeld, tijdrovend en potentieel gevaarlijk is. Het is tijd voor Dual Drive: eenvoudig, soepel en veilig.

De ASSA ABLOY OH1142P is niet alleen een upgrade, maar een complete technologische revolutie dankzij de 'Dual Drive'-technologie: twee motoren die volledig in de deur zijn geïntegreerd om een nieuw hefmechanisme te vormen. Deze motoren zorgen ervoor dat de deur sneller, soepeler en betrouwbaarder werkt dan standaard sectionale overheaddeuren. De Dual Drive-technologie heeft geen veren en hefkabels nodig, bespaart ruimte en maakt de installatie eenvoudiger, waardoor ook het onderhoud makkelijker en sneller verloopt.

Van robuuste hardware tot slimme oplossingen

De ASSA ABLOY OH1142P combineert de hoge prestaties die klanten verwachten van onze toegangsoplossingen met intelligente inzichten en service voor een lange levensduur. Dit betekent dat commerciële en industriële bedrijven hun activiteiten kunnen optimaliseren, kosten kunnen verlagen en de werkomstandigheden kunnen verbeteren.

Als onderdeel van het complete aanbod van ASSA ABLOY wordt de OH1142P Dual Drive geleverd met aansluiting op een uitgebreid digitaal toegangsbeheerplatform, genaamd ASSA ABLOY Insight. Dit digitale platform levert belangrijke inzichten die gebruikers de mogelijkheid bieden om de stroom van mensen en goederen te optimaliseren. Deze nieuwe deuroplossing kan ook worden aangeschaft met een levenslange servicegarantie die bedrijven helpt om meer controle te krijgen over hun deuren, processen en kosten.

Open de deur naar de toekomst

“We wilden een heel nieuw soort slimme sectionale overheaddeur ontwerpen om te voldoen aan de groeiende uitdagingen waarmee industrieën vandaag en in de toekomst worden geconfronteerd”, aldus Jaakko Kaivonen, Head of Business Segment Industrial bij ASSA ABLOY Entrance Systems. “De snelle groei van de consumentenvraag heeft de druk op distributie activiteiten over de hele wereld verhoogd. Het geavanceerde ontwerp, de intelligente inzichten en het preventieve onderhoud van onze oplossing zullen helpen om de activiteiten te optimaliseren en de veiligheid voor werknemers en apparatuur in veeleisende laadperrontoepassingen te verhogen.”

Meer informatie? Ga naar de website.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.