myPOS Introduceert Tap to Pay op iPhone in Nederland

17 oktober 2023 13:18

myPOS Introduceert Tap to Pay op iPhone in Nederland

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. Tap to Pay is beschikbaar in de myPOS Glass app en biedt klanten de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

"Met Tap to Pay op iPhone en myPOS Glass kunnen ondernemers betalingen accepteren op elke locatie - in de winkel en onderweg. We zijn verheugd om fysieke betalingen te vereenvoudigen en verwachten dat allerlei soorten bedrijven - van winkels tot taxichauffeurs - snel contactloze betalingen gaan accepteren met alleen een iPhone," zegt Anthony Notos, Country Manager van myPOS Nederland.

myPOS klant Johan Bouma, eigenaar van Massage by Johan, voegt eraan toe:
“Met de komst van Tap to Pay op iPhone bespaar ik geld op de aankoop van een hardware. Ik download de myPOS Glass app en ik kan direct betalingen accepteren op mijn eigen telefoon. Hiermee ervaart de klant het gemak van snel betalen en kan ik overal contactloze betalingen accepteren, wat zeer waardevol is voor mijn bedrijf”.

Een andere bedrijfseigenaar Naeem Bhatti, eigenaar van Alphenese Taxi Centrale (ATC), voegt toe: “Met de komst van Tap to Pay op iPhone verwachten wij een grote boost in omzet te behalen. De medewerkers vergeten soms de betaalterminal op te laden of mee te nemen waardoor betalingen via een betaalverzoek verstuurd moet worden. Dat is meer werk en niet klantvriendelijk. Tap to Pay op iPhone lost dit probleem op omdat ze hun telefoon nooit vergeten. Tap to Pay werkt daarnaast snel, betrouwbaar en bespaart ons in kosten voor extra hardware”.

Klanten zoals Johan en Naeem kunnen hun betaalervaring snel optimaliseren. Alle myPOS klanten met een geschikte telefoon, de iPhone XS of hoger, kunnen contactloze betalingen accepteren met de iPhone door de myPOS Glass app te downloaden. Open simpelweg de app, activeer Tap to Pay, voer het aankoopbedrag in en overhandig de iPhone aan de klant. De betaling kan voltooid worden met elke contactloze betaalmethode zoals Apple Pay, een andere e-wallet of een contactloze betaalkaart door deze tegen het contactloos symbool aan te tikken.

Nieuwe klanten van myPOS kunnen Tap to Pay op hun iPhone gebruiken met myPOS Glass nadat een myPOS account is geopend en het online verificatieproces is doorlopen. Bovendien profiteer je met het myPOS account van velen voordelen waaronder het gratis versturen van online betalingen en het gebruik van MO/TO. Daarnaast worden alle geaccepteerde betalingen direct gestort op je myPOS account en ontvang je een gratis myPOS debit MasterCard dat gebruikt kan worden als pinpas.

Tap to Pay op iPhone vereist iOS 15.5 of hoger. Er worden geen extra kosten aan de ondernemer in rekening gebracht en er zijn geen extra apparaten nodig.

Bovendien zijn alle transacties versleuteld en veilig. Bedrijfs- en klantgegevens worden beschermd door dezelfde technologie die Apple Pay privé houdt. Wanneer een betaling wordt verwerkt, worden kaartnummers niet opgeslagen op het iPhone apparaat, de myPOS app en ook niet op de Apple servers.

Om te profiteren van alle voordelen, kunnen ondernemers het Starters pakket van de myPOS Glass uitproberen. Dit pakket is gratis, je betaald alleen wanneer jij betaald wordt. Het heeft geen verplichtingen en geen vaste kosten, enkel complete vrijheid.

Lees er alles over op https://www.mypos.com/nl-nl/tap-to-pay-on-iphone

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.