Mooie afscheidscadeaus voor op de werkvloer

28 augustus 2019 10:02

Mooie afscheidscadeaus voor op de werkvloer

Gaat je collega of werknemer waar je jarenlang fijn mee hebt samengewerkt met pensioen of naar een nieuwe werkgever? Zonde, want je hebt er waarschijnlijk een goede band mee opgebouwd. Het is wel zo leuk om diegene een mooi afscheidscadeau mee te geven, dit hoeft helemaal geen luxe of duur cadeau te zijn want het gaat hier om het terughalen van mooie herinneringen.

Een mok

Het klinkt allemaal heel simplistisch, een mok. Toch is het een veel gegeven cadeau als het gaat over een afscheidscadeau voor een collega. Het is dan leuk om er een bepaalde boodschap of een foto op te laten bedrukken. Zo denkt diegene er altijd nog aan terug als hij of zij de mok gaat gebruiken om er bijvoorbeeld koffie uit te drinken.

Iets anders met een foto of tekst

We hebben dan net wel een mok genoemd, maar je kan op zoveel andere dingen ook een foto of stuk tekst laten zetten. Je kan ook gewoon natuurlijk een fotolijstje of collage maken en die vullen met leuke foto’s en spreuken. Je zult vast wel eens ergens een collage in huis zien hangen bij iemand, waar je deze vroeger vaak snel zelf maakte, kan je ze tegenwoordig online helemaal samenstellen en bestellen. Ze ben je er ook van verzekerd dat het kwalitatief voldoende is.

Een borrel of een etentje

In plaats van een fysiek cadeau kan je ook gewoon een feestje organiseren voor degene die afscheid gaat nemen. Dit kan je in meerdere vormen doen, je kan een borrel houden naar zijn of haar laatste werkdag of je kan ‘s avonds met de collega’s een hapje gaan eten in een goed restaurant.

Een goede fles wijn of bier

Drank is ook een veel gegeven cadeau als het gaat over het geven van een bedankje aan een collega die weg gaat. Een groot voordeel is dat je hier ook ontzettend veel keuze in hebt, waarschijnlijk heb je die persoon de laatste jaren redelijk goed leren kennen en weet je ongeveer wel wat hij of zij lekker vindt. Een lekkere fles zoete witte wijn, Hertog Jan Grand Prestige of prosecco met goudvlokken zijn maar enkele voorbeelden van dingen die je kan geven.

Een cadeaukaart

Weet je echt niet wat je moet geven? Dan kan je ook altijd nog kiezen voor het geven van een cadeaukaart, dan kan hij of zij zelf beslissen wat ze ervan willen kopen. Je kan hier bijvoorbeeld ook een mooi gepersonaliseerde brief of kaart bij doen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.