Modern Dental Care: tandartspraktijken met oog voor de patiënt

25 mei 2023 11:23

Modern Dental Care: tandartspraktijken met oog voor de patiënt

De een duikt onder de tafel bij de mededeling naar de tandarts te moeten, de ander huppelt de praktijk in. Het vinden van een goede tandarts heeft niet zozeer met deskundigheid te maken, want iedere tandarts in Nederland heeft een goede opleiding genoten. Nee, een goede tandarts heeft vooral te maken met hoe een patiënt zich voelt op het moment dat diegene in de stoel gaat liggen en hoeveel vertrouwen er is in jou als tandarts. Modern Dental Care is een tandarts in Amsterdam-Oost en Amsterdam-West die dit vertrouwen aan de patiënt geeft om het bezoek aan de tandarts een stuk aangenamer te maken. Het geheim? Oog hebben voor de patiënt.

Fijn bezoek door vaardige specialisten

De medewerkers van Modern Dental Care staan voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Dat geldt zowel voor een bezoek aan de praktijk in Amsterdam-Oost en aan de tandarts in Amsterdam-West. Iedere patiënt is anders, en daarom is het belangrijk voor deze tandartsen dat zij hun patiënten leren kennen. Soms heb je het geluk dat een patiënt al van kinds af aan bij je in de praktijk komt, maar het komt ook voor dat een volwassene of tiener de overstap heeft gemaakt vanuit een andere praktijk. Met alle ervaringen die daarbij horen. Zijn dit niet de leukste ervaringen, dan ligt er een nerveuze, gestreste patiënt in de stoel en dat maakt een behandeling niet prettiger. Modern Dental Care houdt onder meer in om angst weg te nemen. Bijvoorbeeld door te vertellen wat er gebeurt tijdens een controle en wat een bepaalde behandeling helemaal inhoudt.

Gespecialiseerd in het kindergebit

Angst voor de tandarts ontstaat meestal in de kindertijd. Een slechte ervaring in het verleden maakt een tandartsbezoek er later niet leuker op. Dankzij extra aandacht en rust helpen de tandartsen van Modern Dental Care hun patiënten om hen weer een goed gevoel over een tandartsbezoek te geven. Jong geleerd is daarbij oud gedaan. Als tandartsen zijn zij tevens gespecialiseerd in het kindergebit. Door kinderen al op jonge leeftijd op een vrolijke, positieve wijze kennis te laten maken met de tandarts, weten deze tandartsen zeker dat de jonge patiënten ook op latere leeftijd de tanden goed blijven verzorgen en met een positief gevoel de tandarts zullen bezoeken.

Goede en betaalbare zorg

Bij de zorgverzekering wordt lang niet alles vergoed, waardoor patiënten toch een eigen bijdrage moeten betalen. Om in dure tijden de patiënt tegemoet te komen, zorgt deze tandarts ervoor dat de behandeling betaalbaar blijft. Deze tandprofessionals zien namelijk iedereen liever met een gezond, mooi gebit de praktijk weer verlaten. Daarom werken zij volgens de laatste technieken en houden zich bezig met hoe zij de glimlach van hun patiënt het beste kunnen verzorgen. Kennis en kunde, klantvriendelijkheid, kwaliteit en een moderne, professionele uitstraling dragen bij aan deze beleving.

De moderne tandarts

Het beroep van tandarts kent een heel lange geschiedenis en was lang niet altijd even fijn. Gelukkig heeft deze lange geschiedenis wel geleid naar de moderne apparatuur, kennis en kunde die we tegenwoordig in de praktijk tegenkomen. Compleet met leuke, kundige tandartsen waarbij iedere patiënt met een gerust hart plaatsneemt in de tandartsstoel.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.