Microsoft Office 365 en Azure

14 februari 2020 11:29

Microsoft Office 365 en Azure

ICT kan uw organisatie maken of breken, het is dan ook van levensbelang dat alles zo efficiënt mogelijk werkt. Eén van de ICT diensten en producten die we bij SPOT aanbieden is Microsoft Office 365. Dit is een online dienst van Microsoft waar de Office producten onder vallen. Ook de bijbehorende serversystemen Exchange, Sharepoint en Lync vallen hieronder. In plaats van de producten aan te schaffen en te installeren, neemt u een abonnement af. Microsoft zorgt ervoor dat de software up to date blijft zodat u altijd over de nieuwste versie beschikt!

 Kies voor Office 365 bij SPOT! Klik hier bij interesse.

De voordelen van Microsoft Office 365

Het aanschaffen van Office 365 heeft voor bedrijven vele voordelen. Waar vroeger telkens een nieuwe versie uitkwam die u moest kopen, wordt Microsoft Office 365 simpelweg geüpdatet. Hierdoor heeft u altijd de laatste updates tot uw beschikking. Maar dit is niet het enige voordeel dat u met deze software in huis haalt.

ALTIJD EN OVERAL

Een internetverbinding is tegenwoordig overal. Is het niet uw onbeperkte 4G verbinding dan is er vast een wifi spot in de buurt. Dit is ook het enige dat u nodig heeft om overal gebruik te maken van de bekende Microsoft producten. Met enkel internetverbinding heeft u toegang tot uw:

  • Agenda’s
  • E-mail
  • Documenten
  • Contactpersonen

Microsoft Office 365 is dus ideaal voor bedrijven als het aankomt op flexwerken. Met behulp van dit product maakt u een grote stap naar het nieuwe werken!

TOEGANKELIJK OP IEDER APPARAAT

Naast het feit dat uw bestanden overal beschikbaar zijn, is het ook nog eens toegankelijk op ieder apparaat. Met Microsoft Office 365 via SPOT kunt u vanaf ieder gewenst apparaat werken aan uw documenten. Dit geldt zowel voor het OS besturingssysteem van Apple als het Windows besturingssysteem van Microsoft. Daarnaast worden ook Android en IOS ondersteund. Zelfs wanneer u besluit op een onbekende computer te werken, zoals in een internetcafé, kunt u gewoon veilig bij uw bestanden.

INZICHT IN DE KOSTEN

Zoals eerder aangegeven was het Office pakket in het verleden iets dat u kocht. Het Microsoft Office 365 pakket is echter iets dat u huurt. U kiest dus het abonnement die het best bij uw bedrijf past. U betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker. De kosten zijn dus voorspelbaar. Geen financiële verrassingen meer!

SAFETY FIRST

Bij SPOT begrijpen we maar al te goed dat veiligheid erg belangrijk is voor uw bedrijf. Er kunnen allerlei bedrijfsgeheimen in de documenten en de e-mails staan die u liever niet met anderen deelt. Dit is iets waar het Microsoft Office 365 product rekening mee houdt. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige beveiligingsoplossingen.

Microsoft Office 365 bij SPOT

Bent u er klaar voor om mee te gaan met de tijd en gebruik te maken van dit handige product? Dat snappen we. Neem contact met ons op voor advies of om concrete plannen te maken om Microsoft Office 365 te implementeren bij uw bedrijf! Binnenkort wilt u niets anders meer.

De voordelen van ICT-Beheer bij SPOT

  • Skilled Service Desk (24/7 mogelijk)
  • Gecertificeerde engineers
  • Intern beheer wordt overbodig
  • Hoge up-time van ICT-omgeving
  • Passende beheermodules

Jeroen Muis

Jeroen@spotonline.nl

www.spotonline.nl

088-2357752

Onze klanten geven

ons deze score:

4.8 van 5

Bekijk meer referenties

avanti-advisering

Avanti Advisering is een administratiekantoor in Purmerend en bedient ondernemers in onder meer: Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam en Amsterdam-Noord. Dick Roos: ‘Binnen ons bedrijf nam de behoefte naar een oplossing om gegevens eenvoudig mee te delen en te synchroniseren steeds verder toe. Net zoals de wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker in de drukke periodes van het jaar, willen onze medewerkers ook thuis hun benodigde bestanden en applicaties gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken.

‘Adequate, efficiënte en veilige ICT oplossingen’

In het verleden was onze organisatie hierin beperkt. Want destijds zagen wij de Cloud als een onveilig, ongrijpbaar medium. Daarom hadden wij tot voor kort slechts de beschikking over een server op locatie. Met de SPOT Private Cloud heeft SPOT ICT ons echter geschikte en veilige oplossingen geboden, welke voldoen aan al onze wensen en eisen. Wij werken nu snel, adequaat en efficiënt en bovendien naar volle tevredenheid!’

 

        

 

 

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.