Markies Catering verandert naam naar Appèl

23 februari 2024 12:07

Markies Catering verandert naam naar Appèl

Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. Hiermee wil de Bossche cateraar Appèl het merk en de dienstverlening verder versterken.

Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Met deze keuze investeren we in de toekomst van onze dienstverlening. Markies Catering, Zo-Vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany hebben zich bewezen als bijzondere merken, die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door al onze activiteiten onder één naam te bundelen, versterken we ons merk en ons aanbod. Van basisschool en middelbare school, tot aan mbo, hbo, universiteit en bedrijven: we zijn nu als één cateraar zichtbaar voor alle generaties.”

Innovatieve catering

De naamswijziging markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van Appèl. Vorig jaar startte de samenwerking met verschillende basisscholen, die dagelijks worden voorzien van schoollunches en -ontbijtjes.

Van Veen: “We bedienen nu alle generaties vanuit Appèl en willen hen graag meenemen naar een vitalere en duurzamere leefstijl. Daarom zetten we richting de toekomst ook sterk in op innovatie: door de inzet van ons creatieve team en het gebruik van data willen we onze concepten verder vernieuwen en versterken. Ook zijn we bezig met nieuwbouw met daarbinnen een eigen innovatielab. We hebben veel plannen voor de toekomst en daardoor is het een uitgelezen moment om als één merk verder te gaan.”

Samen mensen blij maken

Onderwijscateraar Markies Catering, dat al tien jaar onderdeel is van bedrijfscateraar Appèl, zal als naam verdwijnen. Dat geldt ook voor de genoemde andere scholen- en bedrijfscateraars, die in de afgelopen jaren eveneens werden overgenomen. Inmiddels bedient Appèl zo'n 700 locaties in heel Nederland. De naamsverandering heeft geen gevolgen voor de bestaande klanten. Zij behouden dezelfde dienstverlening en restaurantconcepten die zij al hebben. Van Veen ziet hierdoor vooral synergie en kansen voor de toekomst: “Samen met onze opdrachtgevers blijven we onze gasten blij maken met gezonde, duurzame en innovatieve gerechten.”

Over Appèl

Appèl is een bourgondisch familiebedrijf met een passie voor lekker eten en drinken. Van basisschool en middelbare school tot aan mbo, hbo en universiteiten en natuurlijk bedrijven, het cateringaanbod is er voor alle generaties.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.