Maak van de facturatie een feestje met Facturi!

13 maart 2024 11:43

Maak van de facturatie een feestje met Facturi!

Als je voor jezelf begint, moet je ineens een hoop zelf regelen. De administratie is daarbij meestal niet het meest favoriete onderdeel. Want zeg nou zelf, je steekt toch liever al je tijd in datgene waar jij wél energie van krijgt? Bovendien moeten hiervoor vaak flink wat abonnementen worden afgesloten, wat al snel in de papieren kan lopen. Vervelend, want zeker als starter heb je vaak nog maar een beperkt budget.

Bij Facturi vinden we dat dit ook anders kan. Daarom hebben wij het facturatieproces niet alleen makkelijker, maar ook leuker gemaakt. Want facturen sturen hoort eigenlijk een feestje te zijn, toch?! Met kant en klare templates, een eenvoudig en overzichtelijk dashboard en handige features zorgen wij ervoor dat jij in een paar klikken een professionele factuur stuurt, die je klant in no time betaalt.  

Leuker kunnen we het wél maken

Bij Facturi hoef je niet zelf aan de slag met het ontwerpen van je factuur, maar heb je keuze uit verschillende toffe factuur templates. Kies een template, selecteer branding kleuren, upload je logo, vul de gegevens in en trakteer je klant op een professionele factuur. Easy peasy lemon squeezy!

Net zo makkelijk als een betaalverzoek

Overzichtelijke facturen, die je met één klik op de knop voldoet: hét recept voor goed betalende klanten. Daarom koppel je jouw Facturi account eenvoudig met Mollie, waarna er automatisch een betaalknop wordt toegevoegd aan iedere factuur. Net zo makkelijk als een betaalverzoek – inclusief gezellige GIF als bedankje!

Betalen voor wat je gebruikt

De ene maand ga je sky high en de volgende maand mag er wel weer wat bij. Bij Facturi sluit je daarom geen abonnement af, maar betaal je enkel voor wat je gebruikt met een handig credit-systeem. Je kiest zelf hoeveel credits je per keer afneemt en waardeert deze eenvoudig en op ieder moment op in je account.

Probeer nu gratis!

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe Facturi facturatie leuker maakt, maar eigenlijk moet je het gewoon ervaren. Op 1 april gaan we live! Schrijf je daarom nu in voor onze wachtlijst en ontvang een kortingscode voor 5 gratis credits bij de eerste keer opwaarderen. En don’t worry, je zit hierna nergens aan vast. Bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Zet mij op de wachtlijst

Probeer Facturi nu gratis

Op 1 april gaat Facturi.nl live! Schrijf je in voor onze wachtlijst en ontvang een kortingscode voor 5 gratis credits bij de eerste keer opwaarderen.

Schrijf je in

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.