Maak kennis met Pientr Financiële Diensten: Uw nieuwe financiële partner

2 april 2024 13:44

Maak kennis met Pientr Financiële Diensten: Uw nieuwe financiële partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw financiële zaken? Maak kennis met Pientr Financiële Diensten, zelfstandig adviseur van de RegioBank. Gevestigd in de volledig verduurzaamde St. Michaëlskerk, beter bekend als de Blokkerk, te Westerblokker 44. Hier staan de financieel adviseurs van Pientr klaar om u te verwelkomen en al uw financiële zorgen weg te nemen.

Pientr Financiële Diensten onderscheidt zich door haar onafhankelijkheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Als onafhankelijk adviseur bekijken zij samen met u naar de beste financiële mogelijkheden en al uw bankzaken.

"We begrijpen dat financiële beslissingen niet altijd eenvoudig zijn. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we de tijd nemen om u en uw financiële situatie te leren kennen," zegt Martijn Groot, eigenaar Pientr Financiële Diensten. "Of u nu financiële doelen wilt realiseren of gewoon nieuwsgierig bent naar wat uw financiële mogelijkheden zijn, wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek."

Zaterdag 6 april is het feest in de Blokkerk! Pientr nodigt iedereen van harte uit om langs te komen tijdens de officiële opening tussen 13.00u en 17.00u. Er is vermaak voor alle leeftijden, inclusief een springkussen, een panna toernooi en glittertattoos voor de kinderen. En als kers op de taart ontvangt u tijdens de openingsmaand april bij het maken van een vrijblijvende afspraak voor bankzaken, een hypotheekgesprek of een verzekeringsvergelijking een heerlijk appelkruimeltaartje van Bakkerij Otten.

"We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen en hen te laten zien wat Pientr Financiële Diensten als zelfstandig adviseur van de RegioBank te bieden heeft," aldus Martijn Groot.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.