Lokaal bier- en borrelpakket

20 oktober 2021 09:00

Lokaal bier- en borrelpakket

Wist je dat er ruim 700 bierbrouwerijen zijn in Nederland? Bijna allemaal lokale ambachtelijke brouwerijen met elk een bijzonder verhaal. Juist deze verhalen maken van dat speciaalbiertje een ware beleving.

Een bierpakket, het ideale kerstcadeau

Wij van Biervaneigenbodem brengen die beleving graag bij de mensen thuis. Bijvoorbeeld met het Kadopakket 12 streekbieren Nederland: een selectie van streekbieren uit alle uithoeken van Nederland in een luxe houten bierkist met toevoegingen zoals bijvoorbeeld: kaas met mosterd dille, bierworst rozemarijn, een luxe notenmix of een bedrukt bierglas met uw bedrijfslogo. Bij ieder bierpakket wordt een bieropener en een bierboekje met verhalen van de brouwers meegeleverd.

Wie zijn wij?

Wij zijn Marnix en Wouter, twee Vlaardingse broers die uit passie voor speciaalbier 2 jaar geleden de webshop Biervaneigenbodem hebben opgericht. Wij hebben een ruim assortiment aan, zoals de naam al doet vermoeden, speciaalbieren van enkel Nederlandse bodem. Hier maken wij pakketten van die we voornamelijk via onze webshop verkopen, en met de post naar de klant versturen. Hiermee willen wij de beleving, die speciaalbieren zo mooi maakt, bij onze klanten in huis brengen. In het bierboekje lees je namelijk de mooiste verhalen van de brouwers, specificaties van de bieren, eettips en nog veel meer.

Pakket personaliseren

Wij denken graag mee om uw kerstpakket of relatiegeschenk persoonlijk te maken door eventueel een berichtje toe te voegen aan het pakket. Ook kunnen we het pakket inhoudelijk volledig personaliseren naar uw regio en wensen, zo hebben wij bijvoorbeeld een Zuid-Hollands bierpakket. Voor elk budget is er een passend pakket met leuke toevoegingen en extra’s buiten onze eigen toevoegingen om zijn uiteraard in overleg mogelijk.  (cadeaukaart, kerstmuts o.i.d.)

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor kerstpakketten of relatiegeschenken? Dan kunt u op de volgende manieren een aanvraag bij ons doen:

  • Vul eenvoudig ons offerteformulier in
  • Mail ons via info@biervaneigenbodem.nl
  • Bel ons voor een nog persoonlijker advies via 06-15520413
We denken graag met u mee en maken graag een passend voorstel voor u.

Marnix en Wouter van der Meer
Meer Bier V.O.F.
Directiekade 2
3089JA Rotterdam
Tel: 06-15520413
E-mail: info@biervaneigenbodem.nl
www.biervaneigenbodem.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.