Lifetime Achievement award voor Harry Helwegen

7 december 2016 14:18

Lifetime Achievement award voor Harry Helwegen

Harry Helwegen kreeg uit handen van Brookz-directeur Peter Rikhof de Lifetime Achievement award voor zijn jarenlange inzet voor het overnamevak in het algemeen. Het was de eerste maal dat deze prijs werd uitgereikt. Alle aanwezigen in de zaal, ook van concurrerende organisaties konden zich helemaal vinden in deze award voor Harry Helwegen.

Harry beoefent het vak van overnamespecialist al ruim achttien jaar. Hij is een van de medeoprichters van de BOBB (Beroepsorganisatie voor Bedrijfsovernamespecialisten) en is daarvan ook vijf jaar bestuurslid geweest.

Daarnaast heeft hij vele jaren seminars verzorgd over het vak bij de Kamer van Koophandel en momenteel is hij regelmatig spreker in de door het blad Hét Ondernemersbelang georganiseerde Masterclasses bedrijfsoverdracht.

Harry Helwegen werkt bij Diligence. Diligence heeft o.a. kantoren in Veenendaal en in Almere, Amsterdam, Baarn, Overveen (bij Haarlem), Veenendaal, Zwartewaal (bij Brielle) en Roermond. (Foto: Xander Xam Mouthaan)

www.diligence.nl

Via onderstaande link vindt u een interessant interview met Harry.

http://www.participaties.nl/Column/99009/Investeren-kun-je-leren-Harry-Helwegen.aspx

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.