Let's get together!

25 mei 2022 08:58

Let's get together!

Na een lange periode van thuis werken, waarin bedrijfsuitjes niet mogelijk waren mogen we nu weer lekker bij elkaar komen. Misschien is het nu wel belangrijker dan ooit om aan de teambuilding te werken of om gewoon gezellig weer bij elkaar te komen.

Wij van Go Active hebben niet stil gezeten. We hebben leuke nieuwe programma’s voor het ultieme bedrijfsuitje

Zo kunt u bij ons Battle of the Arrows spelen, dit is de ultieme combinatie tussen paintball, boogschieten en trefbal. Voor onze voetballiefhebbers hebben we ook voetbaldarts of foot snooker. Geen angst, ook als je geen natuurtalent bent, plezier staat bij ons voorop.

Bamboe bouwen is een fantastisch activiteit die zeker te weten voor een goede teambuilding zorgt. Goed luisteren naar elkaar en samen werken is bij deze activiteit van groot belang. Maakt u liever gebruik van een voertuig dan kunt u ook kiezen uit een tandemtocht, steptocht, fietstocht of een autospeurtocht. Voor een sportiever uitje kunt u ook mountainbiken. Onder begeleiding van onze instructeur legt u een prachtig route af.

U kunt er ook voor kiezen om een prachtige wandelingen te maken. Dit kunnen wij combineren met leuke spelletjes onderweg. U meldt zich op enkele posten waar u activiteiten als groep zult doen. Hierbij kunt u denken aan de Fun Games. Dit zijn verschillende spelletjes waarin plezier voorop staat. Deze games doet u als groep en zijn geschikt voor iedereen.

Wij werken door heel Nederland dus een wandeltocht door de Limburgse heuvels of door de Drunense Duinen behoort tot de mogelijkheden.

Houdt u liever van creatieve activiteiten dan bieden wij hierin ook voldoende mogelijkheden. Bonbons maken, schilderen op beelden of schilderen op doek staan ook op ons programma.

Uiteraard is een hapje en een drankje tijdens een bedrijfsuitje erg belangrijk.
Tot rust komen tijdens een lekkere lunch of barbecue. Wij werken samen met verschillende bedrijven en kunnen dit ook voor uw regelen.
Go Active zal er alles aan doen om uw bedrijfsuitje tot een groot succes te maken.
Wij kunnen uw programma op maat voor uw groep samenstellen. Wij verwijzen u graag naar onze website www.go-active.nl voor meer informatie.

We hopen u gauw te zien!
Team Go Active

Piet Malherbestraat 3
6417 GR Heerlen
E-mail: info@go-active.nl
Telefoonnummer: 045 56 101 88
Website: www.goactive.nl
Facebook: @goactive.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.