Lekker lokaal: kerstpakketten met herkenbare producten

16 oktober 2023 11:17

Lekker lokaal: kerstpakketten met herkenbare producten

Met meer dan 85 winkels altijd bij u in de buurt

Al vele jaren maken wij in grote en kleine aantallen kerstpakketten vanuit onze eigen winkels. Hiervoor branden wij onze noten dagvers en snijden wij de kazen vers van het mes. Als specialist vinden wij het belangrijk om een kwalitatief maar ook vernieuwend assortiment aan te bieden waar streekgebonden en eerlijke producten centraal staan.

Het liefst nodigen wij u uit om samen met ons een op maat gemaakt kerstpakket samen te stellen. Dit maakt het voor de gever extra persoonlijk en voor de ontvanger extra leuk. Aandacht: dat proef je en dat maakt ons uniek. Zet uw werknemers of relaties in het zonnetje door middel van een heerlijk Zuivelhoeve kerstpakket.

Een pakket op maat samenstellen

Perfect op maat gemaakte pakketten: dát is waar wij naar streven. Bij Zuivelhoeve geven wij u de kans om een pakket volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uw favoriete kaas, lievelingsnootjes of -vleeswaren of voeg een persoonlijk item toe. Een cadeau met een persoonlijk tintje maakt het voor zowel de gever als de ontvanger een uniek moment. Zo maken wij graag het verschil.

Bent u er nog niet helemaal uit? Kom gerust langs in één van onze winkels of bezoek onze website zuivelhoeve.nl en laat u verrassen door onze bijzondere producten. Wij helpen u graag in de zoektocht naar het perfecte cadeau.

  • Een uniek en persoonlijk cadeau
  • Mogelijk voor kleine en grote aantallen
  • Pakket samenstellen met uw favoriete items

Voor iedereen een passend kerstpakket

Ieder persoon heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren. Het is onze wens dat iedereen kan genieten van de meest verrukkelijke delicatessen die naadloos aansluiten op zijn of haar verlangens. Met onze pakketten verwezenlijken wij dat, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit en smaak handhaven. Dit jaar introduceren we nieuwe pakketten, waaronder een chocolade kerstpakket, een duurzaam kerstpakket, een luxe kerstpakket en kerstpakketten die door onze specialisten met zorg hebben samengesteld voor mannen of vrouwen.

Al onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld met als doel het keuzeproces voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Heeft u geen specifieke dieetwensen, maar wel een duidelijk smaakprofiel voor ogen? Dan biedt een keuze gebaseerd op een thema een uitstekende optie. Als u het liefst geniet van lekkernijen van eigen bodem, overweeg dan onze Hollandse of Boerderij kerstpakketten, waarin de meest voortreffelijke producten uit ons eigen land of regio zijn verzameld. Herkenbaar en lekker tegelijk!

Persoonlijke “ouderwetse” service

Een samenwerking tussen bedrijven in de buurt wordt steeds belangrijker. Wij slaan graag de handen ineen om samen succes te vieren: of dit nu is voor snelle spoedjes naar partners of voor een grote levering van kerstpakketten voor werknemers. Over een pakketje meer of minder doen wij niet moeilijk.

Als vaste leverancier worden zaken makkelijk geregeld. Zo is het mogelijk om bestellingen snel door te geven door middel van een mailtje, belletje of appje. De losse bestellingen verzamelen wij op één factuur die maandelijks of wekelijks betaald kunnen worden. Ook heeft u een vast contactpersoon die uw wensen goed kent. Helemaal makkelijk is de optie van een vast pakket op maat. Samen met u stellen we deze graag samen.

Ervaringen van onze klanten

Onze gemiddelde beoordeling van een 9,0 uit meer dan 1.700 beoordelingen is iets waar we erg trots op zijn.Veel klanten – variërend van één relatiegeschenk tot duizenden cadeaupakketten – gingen u al voor. Wij hebben alle voorbereidingen getroffen om alle werknemers en relaties ook dit jaar met een prachtig pakket te kunnen verrassen.

Heeft u interesse? Wacht dan niet langer om er zeker van te zijn dat uw kerstpakketten op het gewenste moment gereed zijn. Bestel online via de Zuivelhoeve webshop of neem direct contact op met een van onze Zuivelhoeve winkels.


Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Bruninksweg 5a
7554 RW Twekkelo
Nederland

E-mail: webshop@zuivelhoeve.nl
Telefoon: 074 2424907

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.