Lekker en verantwoord een dagje uit

12 juli 2021 13:45

Lekker en verantwoord een dagje uit

Ben jij op zoek naar een verrassend bedrijfsuitje of wil je een vrijgezellenfeestje eens op een andere manier vieren, neem dan contact op met Spyder Wheelz in Groningen. Dit bedrijf heeft E-choppers en E-fatbikes, waarmee je lekker op pad kunt. “Even door de provincie crossen”, zoals eigenaar Henk Jan Schoonbeek het noemt. Inclusief lunch, borrel en hapje en deelname aan allerlei activiteiten die je onderweg tegenkomt. “Ons doel is een volwaardig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje aan te bieden”, geeft Schoonbeek aan.

En daarin slaagt Spyder Wheelz prima, getuige het grote aantal bedrijven, verenigingen en organisaties dat wekelijks met de E-choppers en E-fatbikes op pad gaat. “Je kunt ze voor één uur, drie uur of de hele dag huren”, zegt Schoonbeek. “Zowel de E-chopper als de E-fatbike mogen op het fietspad rijden, omdat ze beiden elektrisch worden aangedreven. En je hoeft geen helm op, omdat de E-chopper een blauw kenteken heeft en de snelheid maximaal 30 kilometer per uur is. We hebben een aantal routes door de provincie uitgezet, die je kunt volgen, maar uiteraard staat het de klant vrij om zelf een route uit te kiezen.”

Brede glimlach

Rijden op een E-chopper of E-fatbike kan door sommige mensen nog wel eens eng worden gevonden, zeker wanneer je nog nooit op een brommer of scooter hebt gereden. Volgens Schoonbeek heeft hij nog nooit een deelnemer gehad die niet durft. “Natuurlijk moet je wel even wennen, zeker voor de niet ervaren rijder, maar de bediening van de E-Chopper is eenvoudig, dat wordt door iedereen bevestigd. Ja, er gaan wel eens mensen enigszins ongemakkelijk op pad, maar die komen met een brede glimlach weer terug. Dat zegt genoeg.”

Spyder Wheelz werkt samen met diverse horecagelegenheden in de stad Groningen, waar de groepen, variërend van 2 personen tot wel 30, na afloop van hun toertocht terecht kunnen voor een lunch, diner, hapje en drankje, enzovoort. “Ook hierbij geldt weer dat de klant zelf kan kiezen of men daar gebruik van wil maken. Spyder Wheelz kan, mede dankzij de samenwerking met een aantal vaste partners, alle wensen en eisen op een goede manier invullen, we hebben ervaring hoe we groepen een perfecte dag kunnen bezorgen.”

Sportief

Zoals aangegeven biedt Spyder Wheelz onderweg diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld sportief bezig te zijn. Schoonbeek:” Zo hebben we een samenwerking met Break Out Grunopark in Harkstede, waar je kunt waterskiën, paintballen, klimmen, escapen, maar ook een vierkamp kunt houden of highland games, kortom er zijn allerlei teambuildingactiviteiten mogelijk. Daar wordt vaak gebruik van gemaakt.”

In de stad Groningen heeft Spyder Wheelz een samenwerking met rondvaartbedrijf Kool, waardoor je ook vanaf het water heerlijk kunt genieten van al het moois dat Groningen te bieden heeft. “Wij zoeken vooral de combinatie van activiteiten en willen de klant graag meer bieden dan alleen een tochtje op de E-chopper of de E-fatbike.”

We lossen het op

Uiteraard kan het gebeuren dat een E-chopper of E-fatbike onderweg pech krijgt of een lekke band. In die gevallen komt Spyder Wheelz zo snel mogelijk ter plaatse om voor vervangend vervoer te zorgen. “Het komt gelukkig zelden voor, maar als het gebeurt, dan lossen we het op.”

Op dit moment beschikt Spyder Wheelz over 28 E-choppers, die door groepen het meest gebruikt worden. “Ik kan opschalen naar 48”, geeft Schoonbeek aan. In het weekend is het vaak druk en Schoonbeek raadt geïnteresseerde klanten daarom aan vroegtijdig te boeken. “We hebben ook nog een aantal E-choppers op Ameland gestationeerd, die zijn zeven dagen per week in gebruik. Het is populair en ook in Groningen zien we steeds meer belangstelling. Met de E-chopper heb je het gevoel er echt even uit te zijn en daar heeft na corona vrijwel iedereen behoefte aan.”

Meer informatie vindt u op: www.spyderwheelzgroningen.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.