Laat je inspireren door Manutan 360°

1 februari 2024 09:59

Laat je inspireren door Manutan 360°

Hoe compleet is jouw werkplek? Check het met Manutan 360°, een online tool van Manutan, Europese leider in B2B e-commerce, waarbij je rond kan kijken in de complete 3D inrichting van een bedrijf (1). Van duurzame bureaus en palletwagens tot de complete inrichting van het buitenterrein. Met deze digitale innovatie maakt Manutan het mogelijk ruimtes via visualisatie tot leven te brengen en speelt Manutan in op het bieden van de ultieme klantervaring.

Inrichting van verschillende ruimtes

In de online showroom zie je honderden producten die Manutan aanbiedt voor onder andere het buitenterrein, werkplaats, receptie, vergaderruimte, kantoor, kantine en kleedruimte. Door te navigeren door de verschillende ruimtes zie je hoe producten gebruikt worden en welke producten bijvoorbeeld nog missen in de werkruimte van jouw bedrijf.

Manutan 360° werkt eenvoudig: kies een werkomgeving, beweeg je muis, kijk rond en klik op een product als je meer wilt weten over het product of de productgroep.

Verbeterde klantervaring

Het optimaliseren van de klantbeleving is van groot belang in de wereldwijde e-commerce sector. Door de introductie van Manutan 360 streeft Manutan ernaar het voor besluitvormers eenvoudiger en overzichtelijker te maken om de benodigde producten voor hun kantoor te identificeren. Daarnaast worden besluitvormers geïnformeerd over het assortiment van producten die Manutan aanbiedt.

“Manutan 360° onderstreept onze slogan Alles voor iedere werkplek en biedt ons de mogelijkheid om concreet te laten zien wat we daarmee bedoelen. We nemen klanten graag mee door ons uitgebreide assortiment en staan klaar om te laten zien en mee te denken over de diverse mogelijkheden voor de inrichting en optimalisatie van het bedrijventerrein”, aldus Sebastiaan Leemreize, Marketing Director Manutan Benelux.

1. Manutan, 2023. Manutan 360.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.