Krauthammer lanceert nieuw digitaal portfolio

6 mei 2020 15:03

Krauthammer lanceert nieuw digitaal portfolio

Nu op afstand werken het nieuwe normaal is, past ook Krauthammer zich aan. Krauthammer-consultants willen professionals de beste omstandigheden bieden om continu te blijven werken aan soft skills. Meestal gebeurt dit in een persoonlijke setting. Wanneer face-to-face training niet beschikbaar is, creëren we de beste omstandigheden voor een Krauthammer Training op afstand. Frans van Kreuningen (CEO sinds juli 2019): "We zijn blij verrast te zien hoe snel onze klanten en deelnemers zich aanpassen aan de nieuwe realiteit. Mede hierdoor hebben we besloten om versneld een digitaal portfolio aan te bieden".

Voor leiders en Managers zijn er vijf nieuwe programma’s op het gebied van Leiderschap:

 • Leiderschap in de 21e eeuw
 • Team management op afstand
 • Uitblinken in een digitale wereld
 • Individuele coaching
 • Co-creatie & Innovatie

Sales professionals kunnen met de volgende vijf programma’s hun hart ophalen:

 • Hoe motiveer je je remote sales team
 • Vertrouwen in verkopen op afstand
 • Op afstand verkopen voor gevorderden
 • Sales strategie over de silo’s heen
 • Individuele coaching voor Sales Professionales

Fotigui Camara (SR Consultant Krauthammer) onderscheidt vijf voorwaarden voor waardevolle trainingen op afstand:

 1. De techniek: De internetverbinding moet solide zijn en gebruik een goede videoprovider zoals MS Teams, Zoom of Google Meet. We kunnen het ons niet veroorloven dat de training wordt beïnvloed door zwakke technische omstandigheden.
 2. Maak verbinding: Net als bij persoonlijke trainingen is interactie belangrijk om betrokkenheid te creëren. De Krauthammer aanpak is ervoor te zorgen dat voor aanvang van de training met elke deelnemer persoonlijke contacten zijn gelegd. Daarnaast nodigen we elke deelnemer in de "trainingsruimte" uit om luid en duidelijk te spreken en hun videocamera's te activeren. Op die manier is de eerste stap van interactie gemaakt tijdens de training op afstand.
 3. Instructies: In een training op afstand zijn instructies nog belangrijker. Bij het delen van instructies moeten we vanaf het begin duidelijk en beknopt zijn.
 4. Feedback: De beste feedback motiveert de ontvanger om deze ter harte te nemen en ernaar te handelen. Hoe daar te komen? Markeer eerst wat ze heel goed doen! Pas daarna deel je je mening over wat ze kunnen verbeteren en wat de voordelen hiervan zijn. Face to face of remote, maakt niet uit.
 5. Acties: De inzichten die deelnemers op doen tijdens een Krauthammer Training zijn waardevol. Toch heeft het alleen een maximale impact op hun prestaties als men duidelijke actiepunten voor zichzelf formuleert en werkt aan hoe ze hun gedrag kunnen verbeteren.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.