Koning opent hoofdkantoor Koninklijke Boon Edam

23 november 2023 08:45

Koning opent hoofdkantoor Koninklijke Boon Edam

Zijne Majesteit de Koning opent vrijdagmiddag 8 december in Edam het nieuwe gebouw van Koninklijke Boon Edam. Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de levering van tourniquetdeuren, beveiligingsdeuren en -sluizen, toegangspoortjes en doorloopsluizen aan klanten over de hele wereld, bestaat dit jaar 150 jaar.

Koning Willem-Alexander is aanwezig bij het openingsprogramma en krijgt een rondleiding door het bedrijf. Boon Edam biedt werk aan ruim 1300 mensen wereldwijd.

Tijdens de rondleiding krijgt de Koning uitleg van medewerkers over verschillende onderdelen in het productieproces, zoals assemblage, zagerij, walserij, service en installatie, innovaties en duurzaamheid. Na de rondleiding spreekt Koning Willem-Alexander in het Experience Center met eigenaar Niels Huber en lokale ondernemers over maatschappelijke verantwoord ondernemen en de rol van het familiebedrijf in de regio.

Niels Huber: “Als oer-Hollands familiebedrijf dragen we zorg voor onze medewerkers, hun geliefden en hun leefomgeving. Zoals dat traditiegetrouw geschiedt bij grote werkgevers in de polder. Steeds meer bedrijven binnen de gemeente zijn inmiddels in buitenlandse handen en niet meer Nederlands. De kleinschalige betrokkenheid van familiebedrijven wordt steeds minder. Koninklijke Boon Edam staat echter na 150 jaar nog steeds als rots in de branding.

Nieuw hoofdkantoor in Edam

Als een mijlpaal voor de toekomst en om tegemoet te komen aan de voortdurend veranderende werkomgeving, heeft Boon Edam geïnvesteerd in een nieuw hoofdkantoor in Edam. Het is een symbool van innovatie en duurzaamheid en ondersteunt de toekomstambities van het bedrijf, met het oog op de komende 150 jaar.

Medewerkers, belangrijke klanten, leveranciers en partners zullen worden uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen. Gasten zullen een rondleiding krijgen door het vernieuwde gebouw, met daarin kantoorruimtes, een experience centre en een productiefaciliteit. Ze zullen het gehele productieproces te zien krijgen, evenals belangrijke ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Origineel bericht van Boon Edam

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.