Kerstpakketten van Johnny Jungle: Eerlijk, duurzaam & kwaliteit met service op maat

19 september 2023 16:39

Kerstpakketten van Johnny Jungle: Eerlijk, duurzaam & kwaliteit met service op maat

Johnny Jungle – de eco social shop gaat voor positieve sociale impact in combinatie met goede service. Zo bespaart Johnny Jungle je tijd, krijg je een pakket dat écht bij jouw bedrijf past en creëren we samen bewustwording rondom duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden. 

Wat vinden we belangrijk?

•          Het milieu én de werkomstandigheden
•          Waar wordt het gemaakt, hoe en door wie?
•          Wij zijn fan van Faitrade, stichtingen en de sociale werkplaats
•          En natuurlijk kwaliteit en goede service

Onze collectie wordt met zorg samengesteld, met een focus op circulariteit, lokale productie, biologische en/of gerecyclede materialen. Bovendien staan we altijd voor ethisch verantwoorde productie en garanderen we dat onze producten dierproefvrij zijn.

Samen zeker een oplossing

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment voor thuis, je werk of op reis. En voor in de kerstpakketten bieden we een ruime selectie aan lokaal geproduceerde lekkernijen. Zo is er altijd wel een pakket samen te stellen dat past bij jouw organisatie.

Kun je het toch niet helemaal vinden tussen ons standaard assortiment? Geen probleem, wij gaan graag voor je op zoek naar een geschenk dat past bij jouw wensen en prijsklasse. Dus aarzel nooit ons dit te laten weten, we zijn er om te helpen. Of overweeg een giftcard, dan zit je altijd goed!

Relatiegeschenk, kerstpakket of giftcard in eigen huisstijl

Ook kunnen we helpen met het personaliseren van cadeaus voor een unieke feeling en persoonlijke touch. We hebben een ontwerper in-house, om je alle zorgen uit handen te nemen.

Bekijk onze collectie hier: www.johnnyjungle.nl

Of liever meteen contact? Bel ons op 020 7009829 of mail naar hallo@johnnyjungle.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.