Interduct versterkt positie met volledige overname BJ-Lupron

9 februari 2024 10:18

Interduct versterkt positie met volledige overname BJ-Lupron

Vanaf vandaag maakt BJ-Lupron, installatiebedrijf voor ventilatiesystemen, volledig deel uit van de Interduct Groep, dé ventilatiespecialist van Nederland. Na een jarenlange samenwerking en succesvolle onderhandelingen, heeft de voormalige eigenaar besloten ook de resterende aandelen over te dragen aan Interduct. De bedrijvengroep kijkt uit naar een mooie toekomst waarin de bedrijven hun krachten bundelen en nog verder bouwen aan een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Samen sterk

De overname van BJ-Lupron is een strategische stap in de verdere ontwikkeling van beide organisaties. “De volledige integratie van BJ-Lupron in de Interduct Groep is een mijlpaal waar we trots op zijn,” zegt Ivo Hanssen, medeaandeelhouder van Interduct, “Samen zullen we ons richten op het verder versterken van onze positie als dé ventilatiespecialist in zowel woningbouw als utiliteit. We zijn ervan overtuigd dat het samenvoegen van onze krachten zal leiden tot innovatieve oplossingen en een nog betere dienstverlening aan onze opdrachtgevers.” Met de overname versterkt Interduct haar capaciteiten en breidt zij haar portfolio uit om een nog breder scala aan diensten aan te bieden.

Foto gemaakt door Mart Stevens

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.