Informatie beheren en delen

17 oktober 2017 10:05

Informatie beheren en delen

Door de implementatie van nieuwe toepassingen van bijvoorbeeld Office 365 blijf je als ondernemer bij de tijd en wordt voorsprong in kennis en toepassingen haalbaar.

“Het gaat in deze tijd vooral om samenwerken en het koppelen van kennis. Bijvoorbeeld ‘SharePoint’ wordt steeds beter. Deze toepassing integreert informatie uit verschillende systemen. Hiermee kunnen medewerkers nog efficiënter informatie beheren en delen. Het gaat hierbij om het opdoen van ideeën, informatie uitwisselen, communiceren en documenten uitwisselen. Grift-IT koppelt uw organisatie aan de mogelijkheden van SharePoint. De organisatie wordt daarmee nog efficiënter.”

Evenwicht

Gegevens staan op externe servers veilig opgeslagen. Interne systemen blijven echter kwetsbaar. Het belang van e-mail, internet en dataopslag wordt steeds groter, en verlies van gegevens of uitval van internetverbindingen is een groot bedrijfsrisico. Volgens mij kunnen door monitoring veel problemen worden voorkomen. “Wij zien vaak eerder dan onze klant, dat er iets dreigt mis te gaan. Met behulp van software wordt de IT beheerd en preventief onderhouden.

De gebruiker is door ons toezicht verzekerd van een directe en doelgerichte actie als er storingen dreigen. Het verbaast mij iedere keer weer hoe onverantwoordelijk ondernemers met hun systemen omgaan. Veel informaticastoringen worden ad hoc opgelost. Dan ben je echter gewoon te laat. Samen met ons kan een ondernemer een hoop ellende voorkomen. Wij zorgen voor een juist evenwicht tussen gemak en veiligheid en bieden diensten en producten op gebied van connectivity, networking, server- en werkplekoplossingen. Doordat de continuïteit van de IT is gewaarborgd komt een gebruiker niet voor onaangename verrassingen te staan.” «

Grift-IT B.V.

Hovenierstraat 93, 2671 DB Naaldwijk

Telefoon 0174 – 67 06 15

E-mail info@grift-it.nl

www.grift-it.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.