Huijskens Sassen Communications breidt verder uit en trekt Lotte van der Woerd aan als adviseur

6 juli 2022 13:14

Huijskens Sassen Communications breidt verder uit en trekt Lotte van der Woerd aan als adviseur

Het corporate communicatieadviesbureau Huijskens Sassen Communications breidt verder uit en trekt Lotte van der Woerd aan als adviseur. Haar dienstverband is per 1 juli 2022 ingegaan. De aanstelling van Lotte volgt op de recente benoemingen van Jordi Bouman als senior director en Sivan Ben Hamo als adviseur.

Lotte stapt over van het bureau Issuemakers, waar zij eveneens als adviseur werkzaam was. Zij heeft onder meer expertise op het gebied van corporate social responsibility, issue- en stakeholdermanagement, public affairs, public relations en media intelligence. Lotte heeft zowel de bachelor Communicatiewetenschap als de master Corporate Communication afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

“Wij zijn bijzonder enthousiast dat Lotte ons team komt versterken. Lotte neem veel relevante kennis en ervaring mee, niet alleen op het gebied van coporate communicatie, maar juist ook op aansluitende disciplines zoals public affairs en CSR. Daardoor is zij van meerwaarde voor ons team. Lottes ambities sluiten aan bij de doelstellingen van ons kantoor om te groeien en onze opdrachtgevers maatwerk te leveren van hoog niveau”, aldus partner Clemens Sassen.

“De reputatie en expertise van Huijskens Sassen Communications sluiten mooi aan bij mijn achtergrond en kennis. Ik verheug me om van waarde te zijn voor de uitgebreide portefeuille van vooraanstaande klanten van het kantoor. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen met het team verder te werken aan de groei van het bureau”, aldus Lotte. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.