Hoffmann-Metalcare – partner voor revisie- en reparatiewerk

17 oktober 2017 13:46

Hoffmann-Metalcare – partner voor revisie- en reparatiewerk

Hoffmann-Metalcare, dé specialistische leverancier van zaagmachines en persen, beschikt over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van revisie en reparaties. Die servicecapaciteit staat nu ook beschikbaar voor collega-bedrijven in de regio.

Goed draaiende machines zijn voor ieder bedrijf van vitaal belang. Een kleine verstoring van het productieproces kan grote (financiële) consequenties hebben. Voorkoming van fouten en verstoringen staat dan ook bij iedere ondernemer hoog op de agenda. Een deskundige partner is daarbij van onschatbare waarde: een partner die over alle kennis en vaardigheden beschikt en op locatie of in eigen huis ondersteuning kan bieden. Voor veel bedrijven is Hoffmann-Metalcare die partner. Een bedrijf dat met hoogwaardige producten en diensten klanten ontzorgt.

Die aanpak spreekt tot de verbeelding en zorgt ervoor dat het bedrijf een gestage groei kent. Een groei die ook zichtbaar is in het personeelsbestand. Ook nu weer is het bedrijf op zoek naar leerlingen die geïnteresseerd zijn in techniek en van professionals het vak willen leren.

Verspanend en niet-verspanend

Hoffmann-Metalcare is een klinkende naam binnen de Nederlandse maakindustrie. Talloze bedrijven – van groot tot klein – vertrouwen op de machines die Hoffmann-Metalcare levert. Het bedrijf biedt daarbij oplossingen voor bedrijven die actief zijn met verspanende of niet-verspanende bewerkingen. Op verspanend gebied levert Hoffmann-Metalcare complete zaagmachines en zaagstraten, met bekende merken als Everising, Jaespa, Pedrazzoli en Pressta-Eisele in het leveringsprogramma. Voor niet-verspanende bedrijven heeft Hoffmann-Metalcare een grote naam opgebouwd als leverancier van persen van onder meer Müller, Röcher, Omera en OTI. De persen worden naar keuze geleverd als persstraat met hoogwaardige randapparatuur. Daarbij kan worden gedacht aan aanvoer-, haspel-, besturing- en bevettingsystemen.

Service en reparatie

Voor het onderhoud, op locatie of in de eigen goed geoutilleerde werkplaats, beschikt Hoffmann-Metalcare over een team ervaren onderhoudsmonteurs. Vakmensen die alle ins en outs van de machines kennen. Zij verzorgen het onderhoud, controleren onderdelen, beveiligingen en besturing en vervangen waar nodig versleten componenten. Door het uitvoeren van het onderhoud kunnen klanten optimaal profiteren van hun investering in machines en apparatuur.

In voorkomende gevallen kan zelfs een complete machine of productielijn worden gereviseerd. Verouderde techniek wordt geüpgraded, onderdelen vervangen en de machine weer op fabrieksniveau gebracht. Zo kan met een bescheiden investering weer worden geprofiteerd van de meest moderne techniek.

Maatwerk voor bedrijven

De uitgebreide onderhouds-, reparatie- en revisie-expertise van Hoffmann-Metalcare wordt veelal ingezet door technische diensten van klanten. Maar de kennis en de werkplaats staan ook voor andere bedrijven ter beschikking. Of het nu gaat om het uitvoeren van een reparatie, het afdraaien van onderdelen, het verrichten van kleine boor-, frees-, draai- of zaagbewerkingen of reparatie van bepaalde onderdelen: ook hier is Hoffmann-Metalcare uw deskundige en betrouwbare partner. Ook kleine klussen worden met veel zorg, snelheid en flexibiliteit uitgevoerd. Daarbij kan het gaan om de vervaardiging van kleine series maar ook om de aanpassing van kleine maakdelen. Wie een klus heeft, kan altijd bij het bedrijf binnenlopen.

Wat is er handiger dan zo’n bewezen probleemoplosser die reparaties of bewerkingen uitvoert en ervoor zorgt dat uw processen snel weer verder kunnen draaien? Deze service wordt speciaal geboden voor bedrijven in de regio rondom de vestiging van Hoffmann-Metalcare in Zwijndrecht. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Hoffmann-Metalcare B.V.

Gildenweg 35, 3334 KC Zwijndrecht

Telefoon 078 - 610 23 88

E-mail info@hoffmann-metalcare.nl

www.hoffmann-metalcare.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.