Je organisatie groeit; hoe zorg je ervoor dat de ICT met je organisatie meegroeit?

24 november 2022 14:42

Je organisatie groeit; hoe zorg je ervoor dat de ICT met je organisatie meegroeit?

Maandag begint er een nieuwe medewerker, die langverwachte verhuizing komt toch een maandje eerder of je moet altijd en overal toegang hebben tot je digitale werkplek. Allemaal situaties die zich voor kunnen doen binnen jouw organisatie. Je wilt een ICT-infrastructuur hebben die snel kan schakelen, net zo snel als de groei van jouw organisatie. Maar hoe?

Safely Group

Training- en adviesbureau Safely Group, gevestigd in Spijkenisse en IJsselstein, is precies zo’n organisatie die met die uitdagingen de afgelopen jaren zat. Met hun diensten bieden zij deskundigheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu en zijn ze binnen twee jaar gegroeid tot een team van 19 personen. Stefan Bunte, medeoprichter: “We merkten op een gegeven moment dat onze bestaande ICT-dienstverlener ons bij die groei niet voldoende ondersteuning kon bieden.” Wat doe je dan?

Herkenning

Je doet een beroep op professionals die ervaring hebben met ICT binnen vergelijkbare snelgroeiende organisaties. Zij herkennen de situatie en komen direct met passende voorstellen die ervoor zorgen dat jouw organisatie nog harder kan groeien. We kennen jouw onderneming, we weten wat je nodig hebt én we regelen het. Punt.

“Easy Office Online verzorgt voor ons het hele pakket: digitale werkplekken, internet, vaste en mobiele telefonie, maar ook hardware, zoals laptops, telefoons, routers, kabels en WiFi. Voor ons is het ideaal om dit allemaal bij één partij te hebben. Daarmee worden we echt ontzorgd.”

Volledige integratie. Echt.

Een ICT-infrastructuur die volledig op elkaar is afgestemd. Een utopie? Safely group is onlangs volledig overgestapt naar de cloud, waarmee al haar toepassingen altijd veilig én bereikbaar zijn. “Alles werkt met elkaar samen. Als ik word gebeld door een klant, zie ik meteen in Teamleader, ons CRM, de historie van die klant. En ik kan tijdens een gesprek naadloos overschakelen van mijn vaste telefoon op kantoor naar mijn mobiel als ik bijvoorbeeld de auto in moet. Heel efficiënt.”

Snel schakelen. Dat is Easy.

“Omdat wij zo sterk groeien, hebben we een ICT-partner nodig die snel handelt. Bijvoorbeeld als we een nieuwe medewerker aannemen. Bij onze vorige leverancier moesten we soms een week wachten op een respons. Easy Office Online komt meteen in actie en regelt het. Binnen een dag of twee, drie hebben we een nieuwe digitale werkplek, plus laptop en telefoons.

Een verhuizing?  Op een vrijdag bereidden ze alles voor, de maandag daarna was alles klaar. In het nieuwe kantoor konden we gewoon ons werk oppakken alsof er niets gebeurd was, we hoefden zelf niets meer te doen. Dat is precies wat we nodig hebben. Ze schakelen net zo snel als wij groeien.

Benieuwd naar het hele verhaal van Safely Group? Je leest het hier.

Om je bedrijf goed te laten functioneren heb je perfect werkende ICT nodig. Altijd. Punt. Verouderde oplossingen of gebrek aan tijd en/of kennis om het zelf goed te beheren, zorgen voor onnodig hoge kosten en frustratie. Dankzij onze mensen weet je zeker dat je digitale werkplek, telefonie of internet altijd up-to-date, goed en veilig functioneert. Onze professionals werken niet alleen voor je, maar vooral met je. En dat is wel zo prettig. Wij zorgen niet alleen voor je werkplek, telefonie en internet. Wij zorgen vooral voor rust.

Wij zijn Easy Office Online. Wanneer mogen we jouw organisatie voorzien van perfect werkende ICT?

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.