Hoe maak je van een theater, bioscoop en bibliotheek een congres- en evenementenlocatie

15 november 2021 14:19

Hoe maak je van een theater, bioscoop en bibliotheek een congres- en evenementenlocatie

Het lijkt zo klaar als een klontje. In het theater geniet je van dans, muziek, cabaret of toneel. Bij de bibliotheek leen je een boek en haal je kennis op. En in de bioscoop bekijk je films. Het zijn perfecte ingrediënten voor een top weekend, ze bieden ultieme ontspanning na een dag hard werken en brengen vermaak tijdens een vrije dag. Maar wat doe je er de rest van de tijd mee? Als iedereen naar school en aan het werk is? Dan zijn de foyers stil, het filmdoek wit en het stof daalt neer op de kasten… toch? Of niet?

Zodra de films klaar zijn met spelen en de voorstellingen hun applaus hebben gekregen, ontstaat er ruimte voor andere dingen. Dan kun je gaan bedenken wat je allemaal nog meer kan. Met het toneel, de lampen, de filmprojectoren, het witte doek, de vele stoelen in de lege zalen, de bars, de foyers, het perfect getrainde personeel en alles dat daar nog tussen zit. Dan blijkt dat je niet alleen boeken kan lenen in de bibliotheek, maar ook een geweldig feest kan geven tussen de boeken. Dat je naast een film ook een geweldige presentatie kan projecteren op het doek. En dat een decor niet altijd op het toneel hoeft te staan, maar dat het toneel ook het decor kan zijn voor tal van activiteiten en events.

Stel je nu eens voor...  jij bent op zoek naar een locatie. Een gelegenheid waar het jubileum van jouw bedrijf gevierd kan worden. Een setting waar jouw productfoto’s en –video’s optimaal tot hun recht komen. Of een plek met voldoende ruimte voor dat grote congres dat je binnenkort gaat organiseren. En wat heb je nodig om dat mogelijk te maken? Welke faciliteiten wens je, welke technieken ga je gebruiken en welke aankleding kies jij voor het toneelbeeld? Met een bibliotheek, theater en bioscoop hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken.

Congres- en Evenementenlocatie DNK

DNK biedt een podium voor congressen en evenementen. De bibliotheek, bioscoop en theater vormen samen het decor voor ontmoeting, ontwikkeling en vermaak. Met veelzijdige mogelijkheden voor onze zakelijke gasten. Van vergaderingen en personeelsuitjes tot (online) congressen en hybride events. Er valt genoeg te ontdekken in DNK.

Bedrijfsfeest, congres, beurs, presentatie, lezing, modeshow, diner, evenement of andere zakelijke bijeenkomt. Een bioscoop, bibliotheek en theater lenen zich daar perfect voor. Ben jij de volgende die het podium gaat betreden, plaatsneemt in de artiestenfoyer of schittert op het witte doek?

www.dnk.nl/organiseren

Wij beschikken over de mensen, de faciliteiten en alle expertise om van ieder bezoek een waardevolle belevenis te maken. In 2019 werd onze inzet beloond tijdens de MEETINGS Awards en zijn we door bezoekers van zakelijke bijeenkomsten uitgeroepen tot ‘Beste Congreslocatie van Nederland’.

Weiersstraat 1
9401 ET Assen
www.dnk.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.