Het wegnemen van onzekerheid als core business

10 april 2019 11:25

Het wegnemen van onzekerheid als core business

Kun je alle onzekerheden in je online communicatiestrategie volledig wegnemen? Nee. Maar je kunt wel streven naar zoveel mogelijk zekerheid. BytEffekt is het full-service marketingbureau dat het inperken van onzekerheid tot speerpunt verheft. Met succes. Het online marketing bedrijf groeit als kool. Om de ambities van BytEffekt zichtbaar te maken zijn onlangs een nieuwe huisstijl en website gelanceerd.

De onstuimige groei van BytEffekt heeft alles te maken met de eigenzinnige aanpak. Deze komt rechtstreeks voort uit de Friese wortels van het bedrijf. BytEffekt gaat voor resultaat en stopt niet voordat dit resultaat is behaald. Punt. Die nuchtere killersmentaliteit vind je terug in de Friese naam. BytEffekt is Fries voor ‘het effect van je ergens in vastbijten’.

Full-service online marketing

BytEffekt biedt het hele scala van online marketing. Een greep uit het dienstenpakket: websiteontwikkeling en websitebouw, SEA, SEO, Social Media Marketing, Display Advertising, Google Analytics, E-mailmarketing. Eigenaar/accountman Erik Westerhoven: “Onze focus is dat we geen focus hebben. Wij zien meer heil in het hefboomeffect van de combinatie van diensten. Logisch. Het doel van onze klant is altijd uitgangspunt. Daar zoeken wij de meest effectieve mix bij. Wij willen dat doel beslist halen.”

Online zekerheid door meetbaar effectieve communicatie

Erik: “Bedrijven willen waar voor hun geld. Helderheid in plaats van dure woorden. De belofte van BytEffekt heeft die helderheid: wij bieden je zekerheid door alles zoveel mogelijk meetbaar te maken. Dit levert onze klant maximaal communicatieresultaat op. En nachtrust.”

Dat BytEffekt z’n belofte waarmaakt bewijzen de eigen groeicijfers. Zo is het personeelsbestand in 2018 gegroeid met 300%. En het klantportfolio idem dito.

Gratis SEO- of SEA-scan

Nog een typisch Friese eigenschap van BytEffekt: de meter gaat niet meteen lopen als je met ze gaat praten. Eerst maar eens kijken of het klikt. Een aardige manier om kennis te maken is de gratis scan. Erik: “The proof of the pudding is the eating. Of in BytEffekt taal: probeer ons gerust gratis uit. Dan weet je zeker dat wij de club zijn die jouw communicatie-uitdaging kan tackelen.”

Vraag een gratis SEO-scan aan

Vraag een gratis SEA-scan aan

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.