Het verhaal van Wits Noord

7 mei 2019 14:47

Het verhaal van Wits Noord

Alles wat we bij Wits Noord doen, gebeurt met aandacht. Dat zit in ons DNA, het is wie we zijn. En daar zijn we trots op. Met aandacht bedenken we innovatieve maatwerkoplossingen die goed zijn voor de vastgoedgebruikers, opdrachtgevers, de maatschappij en het milieu.

Wie zijn wij

Wits Vastgoedonderhoud Nederland kent een landelijke dekking en een sterke regionale verankering en bestaat al 120 jaar. Onderhoud van uw vastgoed is onze specialiteit. We onderhouden en verbeteren woningen veelal in bewoonde situaties. In Friesland en Groningen kent Wits twee familiebedrijven: Wits Noord en Wits Dokkum. Wits Noord kent drie kernactiviteiten: bouw, onderhoud en service. Onze expertises zijn ultieme bewonerscommunicatie en het bedenken en uitvoeren van innovatieve en energetische concepten. Wits Dokkum is een ambachtelijk schildersbedrijf.

Samen kom je verder

Wat ons onderscheidend maakt is dat we ons verdiepen in de behoefte van de opdrachtgever. Met flexibele en innovatieve maatwerkoplossingen vervullen we die behoefte. Samen kom je verder en daarom werken we bij grote onderhoudsprojecten met vaste ketenpartners waarbij Wits de regie voert. Aandacht voor de opdrachtgever maakt het verschil. De opdrachtgevers zijn met name woningbouwcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, onderwijsinstellingen, overheden en de leisure markt. Hoe complex het vraagstuk ook is: Wits denkt graag met u mee.

Bewoner centraal

We hebben veel aandacht voor de bewoner of vastgoedgebruiker. Omdat de werkzaamheden vaak worden uitgevoerd in een situatie waarin gewerkt of gewoond wordt, kan het als erg intensief ervaren worden. Het is van belang de bewoner of vastgoedgebruiker zoveel mogelijk te ontzorgen door ze goed en volledig te informeren voor, tijdens en na de werkzaamheden. Omdat de klanttevredenheid van de eindgebruiker hoog in het vaandel staat, werken wij met woonconsulenten. Zij zijn er voor alle bewoners en vastgoedgebruikers.

Met aandacht

Naast het continue bouwen aan een duurzame relatie met opdrachtgevers, ketenpartners en leveranciers, zijn we een aantrekkelijke en participatieve werkgever waar medewerkers hun talenten kunnen ontplooien en met plezier en in teamverband werken. Met aandacht. Aandacht betekent vooruitgang. Aandacht betekent Wits.

Naar een betere wereld

De schaarste van natuurlijke grondstoffen staat inmiddels bij velen op het netvlies. Ook consuminderen van natuurlijke grondstoffen staat op de agenda. Nederland wordt duurzaam, klimaatbestendig en circulair. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed voor onze aarde te zorgen. In 2050 wil Nederland energieneutraal zijn. Dat hebben we met elkaar afgesproken. Voor onze kinderen en kleinkinderen. Door innovatieve oplossingen te bedenken en die uitgebreid te testen in proeftuinen gaan we met elkaar verkennen hoe we een nieuwe manier van leven voor de volgende generatie kunnen creëren. Met aandacht en vakmanschap voor het hele proces creëren we nu èn in de toekomst een betere wereld.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.