Het is bijna zomer: wat voor uniek geschenk kan ik geven?

24 mei 2023 13:27

Het is bijna zomer: wat voor uniek geschenk kan ik geven?

Wat is een origineel geschenk?

Altijd lastig om een mooi geschenk te bedenken om je personeel en/of relaties te bedanken. Snel kom je dan uit bij cadeaukaarten, opblaasbare zwembad attributen, bedrukte tassen en meer van dat moois.

Kan, alleen wat voor signaal geef je dan aan de ontvanger af met zo’n geschenk? Natuurlijk zal hij/zij haar gevoel niet uitspreken. Vaak wordt er dan gezegd; ‘Dat had je niet hoeven te doen’. Waarschijnlijk menen ze dat ook nog. Alleen wel op de minder positieve manier dan je denkt. Wat zou jezelf denken bij zo’n geschenk wat weer lijkt op die van voorgaande keren.

Dat kan natuurlijk beter, een geschenk waar mensen een positieve emotie bij hebben. Iets wat altijd lekker is om zelf van te genieten of in een goed gezelschap zoals met familie en vrienden.

Geef eens een geschenk waar je de zomer proeft en beleeft!

Wij van Orvino hebben mooie zomerpakketten samengesteld met alleen biologische wijnen. Al onze wijnen komen uit Europa van kleinschalige familiebedrijven waar oog voor kwaliteit en daarna prijs voorop staat.

Zij zijn betrokken bij hun impact op de omgeving en klanten. Zij maken wijnen met respect voor de natuur, zonder daarbij chemicaliën of kunstmest te gebruiken. Door deze manier van werken is de kwaliteit hoog en zeer consistent.

Onze zomerpakketten bestaan uit een combinatie van frisse, fruitige rosé wijnen, intense heldere witte wijnen en natuurlijk mooie zachte frisse Cava’s.

Pakketten en individuele keuze.

In onze zomerpakketten hebben wij bijzondere en lekkere combinaties van deze wijnen en Cava’s gemaakt. Tevens zit er in elk pakket een bijzondere oranje wijn gemaakt van 100% Chardonnay.

Onze twee toppakketten voor de zomer zijn:

Zomerpakket 1

Bestaande uit 3 Cava’s waarvan 1 rosé, 2 rosé wijnen en 1 oranje wijn.
https://orvino.nl/product/zomerpakket-1/

Zomerpakket 2

Bestaande uit 3 Cava’s waarvan 1 rosé, 2 witte wijnen en 1 oranje wijn.
https://orvino.nl/product/zomerpakket-2/

Voor meer keuzes in onze verschillende pakketten kijk eens op:
https://orvino.nl/product-category/product/wijn/?yith_wcan=1&product_cat=pakket
Ook kunnen wij voor u persoonlijke pakketten samenstellen gebaseerd op eigen voorkeur passend binnen u budget.

Goed om te weten.

Onze wijnen zijn minimaal biologisch, vaak bio-dynamisch en vegan. De wijze waarop onze wijnen gemaakt worden hebben tot gevolg dat de opbrengst lager is dan bij grootschalige wijnboeren. Hierdoor is de opbrengst per hectare lager, waardoor er minder wijn gemaakt kan worden.

Aanbeveling en waarschuwing.

Als je al dat goeds hebt gedaan (dus mooie pakketten gekocht) vergeet dan zelf ook niet wat extra te bestellen voor jezelf om te genieten van dit moois wat de natuur ons bied.

Mooi organisch effect is dat je dan zelf kunt bijdragen aan een mooiere omgeving voor mens en natuur. Nadelig effect is dat je eenmaal gewend aan kwaliteit en smaak je niets anders meer kunt kopen dan deze prachtige biologische wijnen.

Proost – A votre santé – Chin Chin – Saluti – Salud – Cheers!

Bezoek onze website voor al onze wijnen, Cava’s en ciders:

https://orvino.nl/
Telefoon: 06 30 37 10 16
Email: info@orvino.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.