Het hele jaar door Kerst

20 oktober 2021 09:00

Het hele jaar door Kerst

Kerst: voor velen een leuke tijd van het jaar die in november al een beetje begint. Bij ons begint dit al in februari: we geven u graag een kijkje in onze business.

Vrachtauto’s komen en gaan, het is druk, de telefoon gaat constant en we zijn met vier extra fulltime seizoen krachten aan het werk. Het is kersttijd en dat betekent gezellige drukte, uitpakken, inpakken, dozen vouwen, vrachtauto’s die laden en lossen… Kerst is begonnen en daarmee ook de drukte bij Arnauld Geschenken! En dat is maar goed ook: het hele jaar zijn we hard aan het werk om een mooie kersttijd te draaien.

“Terwijl andere mensen zich nog bezighouden met de goede voornemens, zijn wij alweer volop inkopen aan het doen op de Kerstbeurzen”

In januari zijn we de eerste week bezig met allerlei taken: opruimen, het jaar opstarten, persoonlijk contact met klanten om de kerst orders goed af te sluiten. Ook de zaken betreft relatiegeschenken gaan door: we zijn weer van start!

De aanvragen verwerken, tevreden klanten… Daar doen we het voor. In februari staat de eerste inkoopbeurs op de agenda. Zodra de eerste bestelde artikelen bij ons binnenkomen, beginnen we met het invoeren van deze artikelen. Daarna maken we een selectie: wat komt in de showroom, wat staat als back-up. Om vervolgens te beginnen met het inrichten van de showroom!

Ondertussen zijn we bezig met het invoeren van nieuwe artikelen, het samenstellen van pakketten voor in onze kerstbrochure en voor op de website en maken we de showroom klaar voor bezoek. Uiteraard gebeurt dit allemaal onder genot van kerstmuziek.

Zelf samenstellen of standaardpakketten: het is allemaal mogelijk bij Arnauld Geschenken

Begin juni komen de eerste klanten om hun pakketten samen te stellen. Het bezoek aan onze showroom loopt door tot ongeveer half november. Tijdens een bezoek aan onze showroom kan er vanaf vijftig pakketten of een minimale orderwaarde van tweeduizend euro worden samengesteld. Het samenstellen van kerstpakketten gaat op afspraak.

Vanaf half oktober begint de échte drukte in onze eigen inpakcentrale. Tussen alle geleverde bestellingen staan we dan samen met ongeveer 40 kerstmannen en kerstvrouwen elke avond dozen in te pakken. “Het afgelopen jaar was dit een uitdaging met alle maatregelen rondom corona, maar we hebben het met elkaar rond kunnen maken”, aldus Rolf Detz, de eigenaar van het bedrijf. Meerdere malen per week komt onze transporteur dan om de levering van de pakketten te begeleiden naar de klant.

De twee dagen voor kerst worden de laatste kleine oplages aan pakketten opgehaald of afgeleverd en beginnen we met het leeghalen van onze kerstshowroom. Hier kijken we naar de houdbaarheidsdatum: artikelen die nog lang genoeg houdbaar zijn worden in dozen gestopt en gedoneerd aan de voedselbank.

Arnauld Geschenken is gevestigd in Nieuw Buinen. Daar vindt u onze kerst showroom en showroom vol relatiegeschenken, meer dan vierduizend artikelen! We zijn sinds 1986 actief op de markt van relatiegeschenken en kunnen zeggen dat we zowel op gebied van kerst als relatiegeschenken specialisten zijn.

Onze slogan luidt dan ook niet voor niks: Arnauld Geschenken: sinds 1986 úw specialist op gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken!

U vindt ons in Nieuw Buinen, Drente:

Arnauld Geschenken
Drentse Poort 12B
9521 JA Nieuw Buinen
E-mail : verkoop@arnauld.nl
Telefoon : 0599-615665
Website : www.arnauld.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.