Gratis brainstormsessie bij BigBird Creative Studio

5 september 2019 09:35

Gratis brainstormsessie bij BigBird Creative Studio

‘BigBird creative studio in Berlicum. Het lijkt wel een kippenhok. Toch wordt hier serieus reclame gemaakt. Ze weten dat de mooiste ideeën in hoge vlucht ontstaan. Koffie en brainstormen met een klant. Samen losjes denken en hup, door naar de volgende stap. Op vederlichte wijze koppelen zij creativiteit aan effectiviteit. BigBird maakt rake reclame, mediabreed. Op papier, het web, op muren en billboards. BigBird maakt graag reclame voor jou.’

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een frisse blik op je marketing en communicatie? Maak dan gebruik van onze gratis brainstorm. Hierbij nemen we in vogelvlucht je bedrijf of organisatie onder de loep en ontstaan er altijd nieuwe ideeën, gouden eieren en inspirerende inzichten. Mail naar info@bigbirdmedia.nl en plan vandaag nog je brainstorm in.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.