Gepensioneerden van KlusHeeren vullen tekort technici aan bij Hotel Arsenaal

18 december 2023 11:51

Gepensioneerden van KlusHeeren vullen tekort technici aan bij Hotel Arsenaal

Hotel Arsenaal, onderdeel van de Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels, slaat de handen ineen met KlusHeeren om het tekort aan technisch personeel op te vangen. De gepensioneerde technici voeren diverse klussen uit voor het hotel zoals het dagelijks onderhouden van de kamers, schilderwerk en installaties. Ook springen ze regelmatig bij in het zusterhotel, WestCord Hotel Delft, waar ze dezelfde opdrachten uitvoeren. Hierdoor vult KlusHeeren, met hun vaklui, het tekort in heel regio Delft voor de hotels aan.

Ruime werkervaring én snel inzetbaar

De gepensioneerde mannen van KlusHeeren zijn snel inzetbaar en brengen een ruime schat aan werkervaring met zich mee. Om deze reden koos het hotel voor KlusHeeren. Een belangrijke voorwaarde voor de samenwerking was dat de werkzaamheden goed bij het leven van de gepensioneerden passen. Dit houdt in dat ze niet fulltime willen werken én op dagdelen die binnen hun agenda passen. Hiertegenover stond dat de heren ook een perfecte match met het hotel moesten zijn.

Waardevolle vakkennis en toekomstplannen

De jarenlange werkervaring van de gepensioneerden komt goed van pas bij Hotel Arsenaal. Zo zijn ze waardevolle krachten bij ingewikkelde klussen, zoals legionella- en wettelijke controles. Ook denken ze mee op operationeel niveau waardoor de technische processen continu geoptimaliseerd worden. De komende tijd gaat Hotel Arsenaal zich inzetten om de gepensioneerden van KlusHeeren bij nog meer WestCord Hotels onder de aandacht te brengen.

Maarten van Amerongen, General Manager bij Hotel Arsenaal: “KlusHeeren biedt ons op het juiste moment de perfecte oplossing voor het personeelstekort binnen onze technische dienst. De betrokkenheid, professionaliteit en jarenlange ervaring die de gepensioneerden meebrengen heeft niet alleen een positieve invloed op onze technische dienst, maar ook op de ervaring van onze hotelgasten. Het is erg mooi om te zien hoe de gepensioneerden vol energie en passie zich inzetten om onze dienstverlening te verbeteren.”

Wouter Adamse, directeur en mede-eigenaar bij KlusHeeren: “Ik ben enorm trots op onze samenwerking met Hotel Arsenaal. Het is mooi om te zien hoe zij onze gepensioneerden met open armen hebben ontvangen. De keuze om hen in te zetten in hun technische dienst getuigt niet alleen van een slimme zakelijke zet, maar zegt ook wat over het omarmen van diversiteit op de werkvloer. Veel gepensioneerden werken door om een maatschappelijke bijdrage te leveren en om zo onder de mensen te blijven. Ze brengen niet alleen een overvloed aan ervaring, maar ook een onschatbare bron van stabiliteit en betrouwbaarheid met zich mee. Dit maakt deze groep van onmisbare waarde in onze samenleving.”

Meer weten? www.klusheeren.nl en www.zilverwerkt.nl of neem contact op via wouter@klusheeren.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.