Geef gerust met Maxilia

24 oktober 2022 14:03

Geef gerust met Maxilia

Geluk, dankbaarheid én geschenken. Met kerst geven we elkaar zoveel. Maar door iets te geven, nemen we vaak ook iets weg van de wereld. Geef jouw medewerkers en relaties daarom de aandacht die ze verdienen met een relatiegeschenk dat persoonlijk én duurzaam is. Zo maken we samen de wereld een klein beetje beter. Dat is pas een fijne kerst!

Kerstgeschenken met impact!

Geven en nemen gaan hand in hand. Daarom helpen we jou deze kerst om een positieve impact te maken op jouw medewerkers, jouw relaties en de wereld om ons heen. Want een duurzame keuze maken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Niet bij Maxilia! Dankzij onze Max Responsibility Score krijg je namelijk inzicht in de sociale en ecologische impact van jouw favoriete kerstgeschenken: van een mooie pennenset, tot luxe bier- of wijngeschenken. Zo kun je in één oogopslag een duurzame keuze maken. Heeft jouw geselecteerde kerstgeschenk een A of A+ score? Dan zit je helemaal goed en kun je met een gerust hart de geschenken bestellen én weggeven. De mogelijkheden? Die zijn eindeloos. Personaliseer de kerstgeschenken bijvoorbeeld met je logo en een hartverwarmende boodschap. Want alles kan en alles mag!  

“Making an impact with the fastest promotional goods”

Maxilia staat voor duurzaamheid, kwaliteit en snelle service. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door te kiezen voor leveranciers dichtbij huis. Beter voor het milieu én voor jou als ondernemer: je hoeft hierdoor namelijk nooit meer onnodig lang te wachten op jouw bestelling. Daarnaast bedrukken we een groot gedeelte van onze relatiegeschenken zelf in onze drukkerij in Barneveld. Dat betekent gegarandeerd een haarscherpe bedrukking met milieuvriendelijk inkt én top arbeidsomstandigheden! Zo kun je met een gerust gevoel een bestelling plaatsen. En heb je een speciaal verzoek? Dan doen we er alles aan om het onmogelijke, mogelijk te maken. Want ook bij ons sta jij als klant op nummer één!

Dromen over een betere toekomst

Als online specialist in relatiegeschenken vinden we het supergaaf dat we al meer dan 15 jaar bedrijven mogen helpen bij de groei van hun bedrijf én merk. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat onze goede bedoelingen soms juist een averechts effect hebben op de wereld waarin we leven. Daarom vinden we dat het tijd is om iets terug te geven: op ecologisch en sociaal vlak! Onze ultieme droom? Een assortiment dat alléén nog maar uit producten bestaat met een positieve impact. Het startschot voor onze nieuwe toekomstvisie is inmiddels gelost. En met jouw hulp hopen we deze droom in 2024 te verwezenlijken. Want alleen samen kunnen we de toekomst veranderen!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.