Freelance krachten helpen de horeca vooruit!

21 april 2021 13:15

Freelance krachten helpen de horeca vooruit!

Als horecaondernemer wil je niets liever dan jouw terras, café en/of restaurant weer vol hebben zitten met gasten om deze te verwennen met een fijne lunch, borrel of diner. Jouw horeca hart gaat sneller kloppen als je de benen weer onder je lijf vandaan mag rennen en de kassa weer rinkelt. Dat doe je het liefst samen met een team van gemotiveerde en hard werkende krachten waar je van op aan kunt. Lees in dit artikel hoe je dit samen met Jobner kunt inregelen.

Jobner, ultra flexibel en betaalbaar personeelsmodel

Met het langzaam opengaan van de horeca staan veel horecazaken voor een duivels dilemma. Hoe kom ik aan nieuwe en goede krachten die de afgelopen periode hun heil in andere sectoren hebben gezocht? En hoe zorg ik ervoor dat ik als ondernemer een flexibel en betaalbaar personeelsmodel hanteer om de marge weer zo veel mogelijk te kunnen investeren in de op- en uitbouw van de eigen onderneming.

Omdat niemand weet hoe de Covid ‘roadmap’ er uiteindelijk precies uit gaat zien en welke versoepelingen wel of niet van kracht worden of blijven, is het maken van lange termijn plannen lastig. Juist dan is de inzet van een freelance medewerker ideaal.

Binnen 24 uur personeel en 25% goedkoper

Het freelance platform Jobner voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat freelancers uit heel Nederland reageren op leuke, uitdagende en goed betaalde jobs. Binnen 2 minuten heb je als opdrachtgever een job gepost en veelal zijn die jobs binnen 24 uur ingevuld. Heb je vragen aan een kandidaat, dan stel je die direct zelf via de chat functionaliteit van de app. “Dat is anders dan bij een ‘ouderwets’ uitzendbureau dat vaak ook meer dan 25% duurder is.”

Is het gebruik van eigen medewerkers, uitzend- of payrollkrachten dan passé? “Nee zeker niet maar de verhoudingen zullen de komende jaren wel gaan verschuiven is onze verwachting. Om flexibel en wendbaar te zijn of te worden EN om de kosten van arbeid betaalbaar te houden, zal er iets moeten gaan veranderen.”

“Het past daarnaast ook perfect bij de huidige ambitie van jongeren om niet meer voor één enkele werkgever te werken. Afwisseling, ervaring opdoen en het zelf kunnen bepalen van je werk en de daarbij behorende condities zijn belangrijke drijfveren voor de freelancers waar wij ons op richten”, aldus Angelo Visser, samen met Peter Roelfsema oprichter van Jobner.

De nieuwe generatie staat voor jullie klaar

“Jongeren maken hun eigen keuzes en willen niet meer gedwongen in een CAO tabel geduwd worden waarbij ze ook verplicht gebruik moeten maken van allerlei achterhaalde faciliteiten. De generatie van nu en van morgen bepaalt zelf hoe en of ze iets voor hun oude dag willen optuigen. Zeker als je met jongeren te maken hebt die aan het begin van hun loopbaan staan en een mooi toekomstperspectief voor de boeg hebben. Dan zijn wij er trots op dat wij als Jobner aan die loopbaan een bijdrage mogen leveren door hun rugzak te vullen met allerlei ervaringen en persoonlijke ontwikkelingen.”

Niet alleen de horeca heeft de flexibiliteit en de betrokkenheid van het werken met freelance krachten ontdekt. Ook logistieke bedrijven, promotie- en evenementenbureaus, callcentra, retailzaken en andersoortige dienstverleners zijn erg blij dat ze in tijden van onzekerheid een beroep kunnen doen op bekwame krachten die graag komen werken, qua kosten vergelijkbaar zijn met de kosten van eigen medewerkers en die enkel betaald hoeven en willen worden voor het werk dat daadwerkelijk is uitgevoerd.

Eerste 2 weken kosteloos gebruik van platform

Omdat niet alleen horecazaken maar praktisch alle sectoren hard geraakt zijn door deze corona crisis, biedt Jobner het platform de eerste 2 weken volledig gratis aan. “We zijn er zeker van dat als organisaties eenmaal met het platform hebben gewerkt, ze eigenlijk niets anders meer willen”.

Een andere bijkomstigheid is dat het werken via het Jobner platform mogelijk is zonder vereiste creditcheck, borg- of zekerheidsstellingen. “Partijen hebben het vaak al moeilijk genoeg met alle opgedroogde liquiditeiten. Laten we elkaar dan ook vooral helpen in plaats van regels op te werpen en het elkaar moeilijk te maken.” Registreer jouw zaak hier nu gratis en let’s Jobner!

Jobner

I: www.jobner.nl

E: info@jobner.nl

T: 085 - 0043220

Jobner

 

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.