Food Gifts zijn Hip en Lekker

20 oktober 2021 09:00

Food Gifts zijn Hip en Lekker

Het thema food als gift is helemaal van nu. Verras de fijnproevers in je familie of vriendenkring met een trendy kaaspakket. Kies uit diverse thema’s; een kaaspakket met een speciaalbier of extra feestelijk met champagne. Onze kazen variëren van smeuïg jong tot knisperend oud, van Boeren Pestokaas tot Exclusieve Truffelkaas. Wat dacht je van Kaaskado Bruisend, met een lekker flesje bubbels of een kaascadeau met de bekroonde Boeren Goudse Oplegkaas? Bij Kaaskado slaag je altijd!

Stel zelf een verrassend kadopakket samen

Je kan bij Kaaskado zelf een origineel geschenk samenstellen in onze webshop. Je begint met het kiezen van een klein, medium of groot pakket. Hoe je vervolgens het pakket samenstelt is helemaal aan jou. Onze kazen kun je combineren met bijpassende producten zoals dips, wijnen of een robuuste houten plank. Al onze kaaskado’s worden met de hand en feestelijk ingepakt. Voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap, en maak je kerstpakket of relatiegeschenk compleet!

Kaaskado lekker lokaal

Bij Kaaskado werken we samen met lokale boeren uit het “Groene Hart”, die voor ons de lekkerste streekkaas maken. Dus geen fabriekskaas maar eerlijke eigenzinnige streekproducten. We rijpen, snijden en verpakken al onze kazen zelf. Van al de heerlijke Hollandse kazen die wij gebruiken kennen wij de herkomst.

Moeilijk kiezen? Kijk voor inspiratie bij de kant- en klaar pakketten of laat een kaaspakket samenstellen op maat, dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Wij denken graag met je mee!

Gepersonaliseerde kaasjes met je eigen etiket en bedrijfslogo

Om je Kaaskado te personaliseren kan je ervoor kiezen om je eigen etiket met logo op een kaasje te laten zetten. Een boerenpondje met je logo en kerstgroet krijgt zo extra attentiewaarde en is een leuke manier om je bedrijf bij je relaties op een originele manier onder de aandacht te brengen.

Interesse? Neem contact met ons op en we maken vrijblijvend een voorstel voor jouw eigen etiket.

Kaaskado
Hortensiastraat 1
3442 XD Woerden
Website: www.kaaskado.nl
E-mail: info@kaaskado.nl
Telefoon: 06-23179112

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.