FindFactory brengt Brabant naar Amsterdam

19 april 2023 09:49

FindFactory brengt Brabant naar Amsterdam

Het in Tilburg gevestigde FindFactory klopt na 14 jaar aan in de hoofdstad. Als onafhankelijk performance marketing bureau ziet ondernemer Rob Bogaers deze (kantoor)uitbreiding als een strategische stap/zet voor zowel oude, huidige als nieuwe clientèle. En “een beetje Brabant in de Randstad kan nooit kwaad”, wat Bogaers betreft.

Waarom Amsterdam?

De uitbreiding naar een kantoor in Amsterdam is een logische keuze. Het is de thuisbasis van veel huidige en voormalige klanten. Bovendien heeft Bogaers de afgelopen jaren een groot commercieel netwerk in de omgeving opgebouwd. De nieuwe vestiging maakt het eenvoudiger deze klanten efficiënt te bedienen, zoals het inplannen van trainingen en meetings.

Nieuwe kansen, kennis en… (droom)klanten

De levendige scale-up en corporate scene die Amsterdam kenmerkt, biedt de uitgelezen kans het bereik verder uit te breiden. Bedrijven op het verlanglijstje komen letterlijk dichterbij de drempel van de voordeur.

Voor bestaande marketeers vormt de uitbreiding gelegenheid kennis te maken met het dynamische karakter van de Randstad. Het bedrijf staat naar eigen zeggen klaar om hun expertise en bewezen staat van dienst in te zetten. En zoals Johan Cruijff het mooi verwoordde: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren”.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.