Familieresort PUUR Exloo, het nieuwe level in parkrecreatie! Gegarandeerd 5% rendement!

30 september 2018 11:45

Familieresort PUUR Exloo, het nieuwe level in parkrecreatie! Gegarandeerd 5% rendement!

Familieresort PUUR Exloo! Nét dat beetje meer. Dat is waar investeerders in recreatiewoningen tegenwoordig naar op zoek zijn’, Projectontwikkelaar Kontour Vastgoed springt in op de groeiende vraag naar vakantieparken in het topsegment!

PUUR Exloo ligt midden in de Drentse natuur en wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Het autoluwe resort is met respect voor de omliggende natuur ontwikkeld, en met het oog op privacy, rust en ruimte opgezet. Eeuwenoude bomen zijn zoveel mogelijk behouden en geven het resort een besloten karakter en typisch Drentse sfeer. De grilligheid

van de Drentse natuur is op het deels glooiende terrein terug te zien in slingerende paadjes, natuurlijke speelplekken en spontaan aangelegde perkjes met authentiek Drentse planten en bloemen.

Kwaliteit is de norm!

De ongeëvenaarde klasse van de villa’s is te herkennen aan de mooie materialen en details aan binnen- en buitenkant. Ze zijn gebouwd van sfeervolle materialen die duurzaam en onderhoudsarm zijn. Robuuste rieten kappen, Lariks houten spanten, leipannen en handgevormde gevelstenen geven de villa’s een authentieke uitstraling. Aan de binnenkant zorgen hoge plinten, stompedeuren, strakke plafonds en luxe sanitair voor een hoogwaardige sfeer.

De villa’s op PUUR Exloo zijn standaard uitgerust met een rainshower en sunshower. Ook zijn ze stuk voor stuk voorzien van een sauna. De gasten kunnen dus genieten van een welverdiend wellness-moment binnen de privacy van hun eigen villa.

Duurzaamheid

Bij PUUR Exloo is veel aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Alle vakantievilla's zijn gasloos en aan de buitenkant afgewerkt met FSC®-hout. De designmeubels zijn gemaakt van gerecycled teakhout.

Waarom is de vraag naar zeer luxe recreatiewoningen zo toegenomen?

‘We zien dat consumenten váker, maar wel korter op vakantie gaan. In die kortere tijd moet het verblijf tóp zijn – luxer dan thuis. Voor de afwerking van de villa’s zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor deze direct een exclusieve uitstraling hebben. De inrichting van de recreatiewoningen is bovengemiddeld luxe. Zo treffen gasten een smart-tv met Netflix aan, een eigen sauna en designmeubilair. PUUR Exloo biedt aan de vakantieganger het nieuwe level in parkrecreatie.’

Voor welke doelgroep is het park bedoeld?

‘Familieresort PUUR Exloo valt in het luxe topsegment. Iedereen die daarnaar op zoek is, is onze doelgroep. We hebben het park opgedeeld in 4 deelgebieden die ieder hun eigen sfeer en architectuur kennen. De inrichting van zowel de villa’s als de deelgebieden zelf is

afgestemd op de diverse doelgroepen waar PUUR Exloo zich gedurende het jaar op richt. Zo is het beschutte Klimbos ideaal voor gasten met kleine kinderen, staat de Heuvelrug voor rust en privacy en biedt het Oerveld alle ruimte voor grote groepen en families. Het Sprokkelveld vormt een private mini-buurt waar geen verhuurverplichting geldt.

Centrale voorzieningen

Vooraan op het terrein bevinden zich het bestaande hotel en de centrale faciliteiten. Het hotel wordt in PUUR Exloo-stijl uitgebreid met luxe wellness, bar, overdekt zwembad en diverse restaurants.

Verder zijn er elektrische fietsen te huur en sluiten alle fietspaden naadloos op elkaar aan. Bovendien bevindt het resort zich midden op de Hondsrug. De gast wandelt zo het schitterende Drentse oerlandschap in, dat ook nog eens is uitgeroepen tot UNESCO-natuurgebied. In familieresort PUUR Exloo is het écht zorgeloos op vakantie.

Vakantie op maat!

In en om Exloo liggen veel onontdekte pareltjes verborgen. Leuke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden die niet zo 1-2-3 in het oog springen, zoals imkerij De Bijenhof, de wereldberoemde keramiekfabriek Royal Goedewaagen, unieke natuurplekken en de schaapskooi in Exloo. Voor actie is er Klimpark Joytime en DX Adventurepark, allemaal lokale partijen waar PUUR Exloo mee samenwerkt om de gasten een vakantie op maat te kunnen bieden.

Het dorp Exloo bestaat uit prachtige, eeuwenoude boerderijen en wordt ook wel het sieraad van Drenthe genoemd. Er zijn gezellige restaurantjes en vrijwel het hele jaar door worden er in het dorp tal van leuke activiteiten georganiseerd.

Wat kunnen investeerders verwachten?

‘Op dit moment zijn er traditioneel gebouwde villa’s te koop voor zes, acht en tien personen die allemaal zijn voorzien van een rieten dak en houten gevelbekleding. Het exterieur ligt vast, maar het interieur van de villa’s kan binnen een bepaald kleurenpalet naar eigen smaak worden aangepast. De inrichting is klaar voor eigen gebruik of verhuur. Een kleine greep: wellness, stompe deuren, een Quooker, vloerverwarming in het gehele huis, een bedstee bij de acht- en tienpersoonsvilla’s, luxe sanitair en inbouwkasten op maat. Ook over de meubels is zorgvuldig nagedacht. Mooi design en bedden van topkwaliteit, daar hoeven de investeerders niets meer aan te doen. Wat dat betreft blijven de villa’s hoofdzakelijk een belegging voor de kopers. Zo bieden we met de mix van verhuurbaarheid, locatie en een hoogwaardig product een waardevaste investering met gegarandeerd rendement.’ Inmiddels is de bouw van de eerste 30 villa’s van start gegaan.

Voor meer informatie, zie: www.puurexloo.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.