Erkenning voor ambities van jouw bedrijf!

26 maart 2024 11:13

Erkenning voor ambities van jouw bedrijf!

De arbeidsmarkt en maatschappij ontwikkelen voortdurend door technologische veranderingen, vergrijzing, maatschappelijke uitdagingen en een veranderend perspectief op werken. Als werkgever moet je meebewegen in deze dynamiek om de continuïteit van jouw bedrijf te borgen. Daarvoor heb je ook goed gekwalificeerde medewerkers nodig. Daarom biedt mbo voor professionals een breed aanbod aan bij- en nascholingsmogelijkheden voor volwassenen én altijd met erkend resultaat.

Erkend resultaat

Of je medewerkers nu kort wil bij- of nascholen of juist een volledige opleiding wil laten volgen, bij mbo voor professionals vind je altijd een opleiding, cursus of training die aansluit bij de wensen en ambities van jouw bedrijf en medewerkers. Bij ons kun je terecht voor een breed scholingsaanbod op het gebied van bouw, gezondheidszorg, hospitality, ICT, sport, techniek, welzijn en zakelijke dienstverlening. En of je nu kiest voor een volledige opleiding of een kort traject, wij leiden altijd op voor erkende diploma's, certificaten, getuigschriften en praktijkverklaringen. Hiermee waarborg je de continuïteit van je bedrijf en investeer je in de duurzame ontwikkeling van je medewerkers.

Volwassenenonderwijs

ROC Midden Nederland biedt met mbo voor professionals een breed aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden voor volwassenen in de regio Utrecht. Wil je meer weten over het scholingsaanbod dat we bieden binnen jouw vakgebied? Bekijk de mogelijkheden op mbovoorprofessionals.nl of neem contact op met een van onze accountmanagers

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.