Een wei-dag Bij Aaltje aan de Linie

8 juni 2021 13:31

Een wei-dag Bij Aaltje aan de Linie

Eindelijk! Na maandenlang zoomen, mailen en bellen kunnen we elkaar als collega’s weer fysiek ontmoeten. Dat geeft energie! En het helpt ook enorm om het teamgevoel te versterken, want dat heeft wel te lijden gehad onder het lange thuiswerken.

Een groene locatie waar je naar buiten kan met je team

Een teamdag dus, maar waar? In het midden van Nederland, goed bereikbaar voor iedereen en vooral… ergens waar het groen is, waar je naar buiten kan. We hebben immers al lang genoeg binnen gezeten. En graag op een plek waar je exclusief met jouw groep kan zijn. Geen grote congreslocatie, maar juist het kleine, persoonlijke.

Ben je op zoek naar zo’n locatie? Bij Aaltje aan de Linie in Woudenberg vind je het. Een prachtige groene omgeving met de Grebbelinie en de weilanden als uitzicht. Met de prachtige Hereford ossen van Aaltje. Goed bereikbaar en gratis parkeren.

De locatie biedt ruimte voor groepen tot 16 personen op 1,5 meter. De zalen IJsvogel en Boerenzwaluw zijn modern en prettig ingericht met comfortabele stoelen en alle vergaderfaciliteiten die nodig zijn, zoals beamer, scherm, flip-over en ook klein materiaal zoals post-its, stiften en notitieblokjes.

Gastvrouw Aaltje zorgt voor lekker lokaal eten en drinken

Gastvrouw Aaltje vindt het belangrijk dat iedereen met een tevreden en blij gevoel weer huiswaarts gaat aan het einde van de dag. En zij weet dat goed eten en drinken daar een heel belangrijke bijdrage aan levert!

Dat begint al met goede koffie, van bonen. En thee, met verse munt en citroen. De hele dag vers en onbeperkt, net als frisdrank en water, dat Bij Aaltje uit eigen bron komt.

Aaltje verwent haar gasten graag met heerlijke versnaperingen. Een proeverijtje van mini cakejes en taartjes bijvoorbeeld, en in de middag iets gezonds waar iedereen blij van wordt. Een alcoholvrije cocktail bijvoorbeeld; heerlijk verfrissend, het ziet er vrolijk uit en je krijgt er energie van.

Voor de lunch shopt Aaltje niet ver weg. Bijna alles komt van lokale boeren, want wat van dichtbij komt is lekker. En weinig eetkilometers is goed voor het milieu. Zelfs het meel waarmee de streekbroodjes gebakken worden, komt van lokaal geteelde tarwe. En ook de kaas, de heerlijke vleeswaren, de roomboter voor op het vers gebakken notenbrood en de groenten in de salades en in de soep komen allemaal uit de streek.

En wil je het écht van heel dichtbij, dan beveelt Aaltje het broodje kroket aan. Met een heel royale kroket van eigen Hereford rundvlees.

Liever geen vlees, of is er iemand in de groep met een voedselallergie? Geen probleem, als je het op tijd laat weten dan zorgen wij voor een minstens zo lekker alternatief.

Trekker rijden voor het echte wei-gevoel

Is er nog wat tijd te vullen in het programma? Bij Aaltje aan de Linie heeft ook erg leuke teamactiviteiten! Wat te denken van een buiten-escaperoom waarbij het gaat om een oude bom – nog uit de Grebbelinietijd – die binnen 1,5 uur gevonden en onschadelijk gemaakt moet worden. Of lekker de wei in met z’n allen voor een potje frisbeegolf, of zelf een ritje maken op de trekker… Zo krijg je vanzelf het wei-gevoel te pakken!

Bij Aaltje aan de Linie

Zegheweg 49

Woudenberg

T 033-2861801

E info@bijaaltje.nl

www.bijaaltje.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.