Een uniek bedrijfsuitje in Twente

25 mei 2022 08:59

Een uniek bedrijfsuitje in Twente

Aaneenschakeling van hoogtepunten!

Ben je met je collega’s op zoek naar een stoer, grensverleggend bedrijfsuitje in Twente? Dat voor iedere medewerker toegankelijk is? Bij AvaTarZ in Overijssel creëren we speciaal voor jouw bedrijf een compleet verzorgde dag of middag, waarbij de natuur, het buitenleven én teambuilding centraal staan. Met een bedrijfsuitje in Twente inspireren we jullie om in een andere setting nóg beter samen te werken. Dit kan met expeditie AvaTarZ, de Break In of op ons grensverleggende klimparcours. Geen suf bedrijfsuitje dus, maar een actieve topdag in Twente in de natuur!

Activiteiten

Teambuilden op een actieve, maar wel ontspannen manier! De zakelijke arrangementen zijn helemaal aan te passen aan jullie wensen en behoeften. Combineer het klimmen op ons klimparcours in Twente bijvoorbeeld met de HAKA, Of kies de prikkelende Break In challenge dan wel de ondernemende Expeditie AvaTarZ. Om het teamgevoel te completeren, kan de topdag worden afgesloten met een heerlijke BBQ of buffet.

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ! We dagen je uit voor de omgekeerde Escape Room. Op ons terrein van 4 hectare speel je met de basiselementen van de natuur. Een boekje als leidraad en een instructeur als (nood)hulp. Met de elementen als onderdelen kun je de codes kraken op de mysterieuze draaischijven. Het snelste team ontdekt de magie en kan na binnenkomst genieten van een heerlijk traktatie. 

Expeditie AvaTarZ

Ga met je teamleden de competitie aan met op het populaire Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’. Strijd met de andere teams tijdens verschillende uitdagende proeven. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nóg beter te leren samenwerken en natuurlijk het andere team te verslaan. 

HAKA

Deze symbolische dans stamt van de Maori’s in Nieuw Zeeland. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 

Waarom AvaTarZ

  • Uniek bedrijfsuitje in de (buiten)lucht
  • Compleet verzorgde dag
  • Sportief en ontspannen
  • Teambuilden op grote hoogte
  • Grensverleggend

Kiezen voor AvaTarZ betekent een keuze voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in een prachtige, natuurlijke omgeving. Met als hogere doel om de binding tussen collega's te versterken. Onze Twentse gastvrijheid en gevoel voor smaak is daarbij een extra troef.

Hengelosestraat 230
7562 PK Deurningen/Oldenzaal
0541-200207
www.avatarz.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.