Een rechtsgeldige digitale handtekening eenvoudig opvragen? Dat kan met Stiply

25 mei 2023 13:45

Een rechtsgeldige digitale handtekening eenvoudig opvragen? Dat kan met Stiply

De afgelopen jaren is de werkplek steeds verder gedigitaliseerd. Werknemers werken op remote of hybride en digitale diensten afnemen vanuit het buitenland wordt ook steeds vaker ingezet. Hierdoor is digitaal ondertekenen van juridische documenten en contracten iets waar iedere organisatie mee te maken krijgt. Om het ondertekenproces te versnellen, stijgt de behoefte naar een digitale ondertekenoplossing die net zo rechtsgeldig is als een natte handtekening. Het niet meer in persoon hoeven te ondertekenen is één van de voordelen van een digitale handtekening met Stiply.

Eenvoudig en snel een rechtsgeldige handtekening

Je kunt documenten digitaal ondertekenen met de service van Stiply. Stiply is een Nederlandse software-aanbieder en heeft meer dan 1000 klanten in de Benelux. Daarnaast is een digitale handtekening met Stiply rechtsgeldig én veilig.

Digitaal ondertekenen met Stiply biedt veel meer mogelijkheden dan een simpele natte handtekening. Zo biedt Stiply je de mogelijkheid om sjablonen en templates te maken, automatisch handtekeningvelden te laten plaatsen, automatische reminders te versturen, je eigen huisstijl toe te passen én tot wel 20 ondertekenaars toe te voegen per document.

Daarnaast zorgt de API van Stiply ervoor dat bedrijven de mogelijkheid hebben om te integreren met hun bestaande software.

Verschillende mogelijkheden voor een rechtsgeldige digitale handtekening

Om een digitale handtekening rechtsgeldig te maken, moet je de identiteit van de ondertekenaar kunnen achterhalen. Wanneer je dus gebruik maakt van een erkende authenticatiemethode is de digitale handtekening al rechtsgeldig. Denk hierbij aan het controleren van de identiteit via SMS, iDIN, PIM of een digitale incassomachtiging.

Daarnaast ontvangen na afloop van ondertekening beide partijen automatisch een bewijsdocument, welke kan worden gebruikt in geval van een mogelijk juridisch geschil tussen de aanvrager en ondertekenaar.

Met Stiply heb je naast een rechtsgeldige ondertekening ook de mogelijkheid om direct een digitale SEPA-incassomachtiging op te halen.

Wat kost digitaal ondertekenen met Stiply?

Stiply biedt verschillende pakketten voor digitaal ondertekenen. Ga na met hoeveel documenten en gebruikers je gebruik wilt maken van digitaal ondertekenen om te bepalen welke variant het beste bij je organisatie past. Een standaard gebruikersaccount kost 30 euro per maand op basis van een jaarabonnement.

Start met digitaal ondertekenen!

Digitaal ondertekenen biedt meer mogelijkheden dan fysiek ondertekenen én is rechtsgeldig. Start laagdrempelig met een gratis proefperiode van 14 dagen bij Stiply en ontdek hoe waardevol digitaal ondertekenen kan zijn voor jouw organisatie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.