Een origineel kerstpakket?

4 oktober 2022 13:10

Een origineel kerstpakket?

Gun uw medewerkers een heerlijke avond uit en laat hen zelf een pakket of kerstboom uitkiezen!

Laat uw medewerkers zélf het kerstpakket uitzoeken in onze sfeervol ingerichte winkel. Het is een uniek concept waarbij iedereen naar eigen wens de lekkernijen voor de kerstdagen kan verzamelen!

In onze Landwinkel hebben we veel verschillende producten: kaas van onze collega boeren, geitenkaas van de Mekkerstee, bekroonde wijnen, jamsoorten, Landwinkel producten, vruchtensappen, verschillende biersoorten en likeuren. Speciaal voor kerst hebben we in onze winkel heerlijke kerstbroden, kerstkransen, kerstchocolade, en teveel lekkers om op te noemen! Ons assortiment bevat ook nonfood-artikelen zoals tassen, vogelhuisjes, kaarsen en servetten.

Kerstborrel

De combinatie van kerstborrel en kerstshoppen is uniek. Iedereen wordt ontvangen met hapje en een drankje in de sfeervolle barruimte met uitzicht op de koeien. Vervolgens kan ieder voor zich een pakket uitzoeken in de winkel om daarna nog een toast met elkaar uit te brengen op het afgelopen jaar! U kunt de kerstborrel naar eigen wens invullen van een gezellig hapje en drankje tot een uitgebreid buffet.

Uiteraard staan wij open om met u van gedachten te wisselen, uw eigen ideeën en wensen zijn natuurlijk van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Per mail: info@boerderijhetlansingerland.nl of telefonisch: 010-5212912
Boerderij Het Lansingerland
Hoeksekade 146
2661 JL Bergschenhoek

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.