Een industriële wasdroger kopen voor uw organisatie

22 november 2022 14:22

Een industriële wasdroger kopen voor uw organisatie

Er zijn diverse branches waarbinnen organisaties dagelijks grote hoeveelheden vuil wasgoed verwerken. Denk aan zorginstellingen, waar het beddengoed, de handdoeken en bijvoorbeeld de kleding van het personeel dagelijks moet worden gewassen om op verantwoorde wijze te kunnen werken. Ook partijen in de horeca- en recreatiebranche verwerken grote hoeveelheden vuil wasgoed. Voor deze organisaties kan de investering in een industriële wasdroger interessant zijn. Een industriële wasdroger kopen biedt bijvoorbeeld het voordeel, dat deze sneller werkt dan een particulier model wasdroger. In dit artikel leest u meer over de redenen om een industriële wasdroger kopen te overwegen.

Voordelen van een industriële wasdroger kopen

Niet alleen de hogere snelheid van deze apparaten maakt een industriële wasdroger kopen interessant voor veel organisaties. Denk ook aan het feit, dat de total cost of ownership hiervan lager ligt dan bij een particulier model. Dit heeft verschillende redenen; de industriële wasdroger gaat langer mee, het aantal draaiuren ligt hoger, en de wasdroger werkt zuiniger. Er is minder energie benodigd voor het uitvoeren van de diverse droogprogramma’s. Wist u dat het gebruik van een industriële wasdroger in combinatie met een industriële wasmachine een positief effect kan hebben op de levensduur van uw wasgoed? Kleding en bijvoorbeeld bedlinnen blijft langer mooi, wanneer het in een professionele machine gewassen wordt.

Industriële wasdroger kopen met een wasmachine

U kunt een industriële wasdroger kopen combineren met de aanschaf van een bijpassende industriële wasmachine. De voordelen hiervan komen overeen met die van een wasdroger. Ook een professioneel model wasmachine gaat over het algemeen langer mee en verbruikt minder energie dan andere modellen.

Industriële wasdroger kopen met betaalsysteem

Sommige organisaties hebben baat bij een industriële wasdroger kopen, maar niet om deze vervolgens zelf te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan verhuurders van appartementen en studio’s. Voor hen is het interessant om bewoners een losse wassalon binnen het pand te bieden. Bewoners hoeven zo zelf niet te investeren in een wasmachine en wasdroger; het is een extra service die u hen biedt. U kunt de industriële wasdroger hier combineren met een betaalsysteem. Laat bewoners betalen met losse munten, of bijvoorbeeld met hun pinpas. Niet alleen voor verhuurders van appartementen en studio’s is een dergelijke combinatie interessant. Het geldt bijvoorbeeld ook voor de uitbaters van een camping of jachthaven. U wilt bezoekers de mogelijkheid bieden hun kleding te wassen en drogen.

Advies bij een industriële wasdroger kopen

Het aanbod aan industriële wasdrogers is groot. Het maakt de aanschaf hiervan best lastig voor veel partijen. Waarop moet ik letten als ik een professionele wasdroger koop? Welke inhoud van de trommel past het beste bij mijn behoeften? Enzovoorts. Kies voor een vertrouwd aanbieder, wanneer u een industriële wasdroger kopen overweegt. Een voorbeeld hiervan is LDL Laundry, met een breed scala aan modellen. Deze partij biedt industriële wasdrogers aan van merken als IPSO. Adviseurs van LDL Laundry kunnen u meer vertellen over de diverse opties die u heeft en hetgeen waarmee u rekening dient te houden bij het vergelijken van professionele witgoedoplossingen.

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal
Telefoon: 0186-572900
E-mail: info@laundry.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.